Ubisoft introduceerde eerder dit jaar met de game Hyper Scape een interessante feature voor gamers op Twitch. Met een specifieke extensie kunnen kijkers van Hyper Scape progressie voor hun Battle Pass verdienen terwijl ze hun favoriete streamer volgen. Ook kunnen ze invloed uitoefenen op de game middels stemmen voor bepaalde in-game evenementen.

Een geinig concept dat op een interactieve manier de streamer dichterbij het publiek brengt en vice versa. Met de aanstaande release van Immortals: Fenyx Rising kondigt Ubisoft nu een vergelijkbaar systeem aan, maar dan natuurlijk volledig op deze game gericht.

De Twitch-extensie heet ‘Monster Hunt’ en die is nu beschikbaar voor alle streamers. Met deze extensie kunnen kijkers op monsters jagen en daarmee exclusieve beloningen verdienen terwijl ze ondertussen naar de footage van de streamer in kwestie kijken.

Het werkt zo dat er om de twee minuten tijdens een stream een monster op het scherm verschijnt en kijkers moeten daar op klikken om het monster aan hun collectie toe te voegen. Er zijn in totaal 44 monsters om te verzamelen en als dat lukt spelen de kijkers exclusieve in-game beloningen vrij zoals een resource pack en wapenskins.