MotorStorm: Apocalypse niet in de schijnwerpers

De ontwikkelaars van Evolution Studios pinken waarschijnlijk achter hun bureau een traantje weg. Niet alleen door de tsunami in Japan, maar ook omdat MotorStorm: Apocalypse uitgesteld is in Japan, Nieuw-Zeeland en Groot-Brittannië. Daar komt nog eens bij dat Sony uit respect geen reclame zal maken van het derde MotorStorm avontuur.

Het bleef lang onduidelijk of de game ook in de Benelux zou worden uitgesteld, die berichten blijken dus onjuist. MotorStorm: Apocalypse ligt sinds gisteren in de winkels. Hoewel we in de Benelux wel een demo hebben ontvangen, heeft Sony ervoor gekozen om de demo niet in Noord-Amerika uit te brengen. Al deze beslissingen zullen zeer zeker een negatief effect hebben op de verkoopresultaten.

Wij vinden het echt enorm netjes van Sony dat ze een PlayStation 3 exclusive niet in de schijnwerpers zetten vanwege de vreselijke ramp in Japan. Dat bevestigt maar weer even dat het bij Sony niet alleen maar om geld draait.

Boxshot MotorStorm Apocalypse

MotorStorm Apocalypse

Releasedatum:
16-03-2011
Genre:
Racen
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:

3 reacties

 1.    3 XP
  mutte's avatar

  Dat is in de benelux ook zo.
  Ik citeer een mail die ik ontvangen heb van iemand van Sony (ik had de motorstorm wedstrijd gewonnen op de PSN site): “Hoewel de game al is gedistribueerd, stoppen we met de levering, verwijderen we zo veel mogelijk marketingmateriaal en stellen we waar mogelijk de releasedatum uit.”

 2.    244 XP
  oOMorfieusOo's avatar

  Ze kunnen beter de game in zijn geheel uitstellen denk ik dan?

 3.    214 XP
  redded's avatar

  LOL

  heb hem al superspel zeg heerlijk

Sony heeft de MotorStorm: Apocalypse servers uitgeschakeld
Totale verkopen van de MotorStorm franchise meer dan 6 miljoen
PlayStation Store Update US – 27 december
Motorstorm Apocalypse demo met MP beschikbaar