Eerder dit jaar kondigde Ubisoft tijdens zijn eigen Ubisoft Forward show de terugkeer van Scott Pilgrim aan. Het gaat om Scott Pilgrim vs. The World: The Game – Complete Edition, wat een heruitgave van de game is met daarin alle extra content om zo het complete pakket te vormen.

Ubisoft heeft vandaag aangekondigd dat Scott Pilgrim vs. The World: The Game – Complete Edition op 14 januari 2021 zal verschijnen voor onder andere de PlayStation 4. Er komt geen editie voor de nieuwe consoles, maar deze uitgave is natuurlijk wel via backwards compatibility te spelen.

Hieronder hetgeen Ubisoft over de game te vertellen heeft.

Met de terugkeer van Scott Pilgrim (her)ontdekken spelers de geliefde 2D beat ‘em up-game, geïnspireerd door de iconische graphic novels en film. In deze unieke mix van stijl, humor en klassieke gameplay helpen spelers Scott Pilgrim met het verslaan van vijanden, onder wie de zeven kwaadaardige exen, om te vechten voor de liefde. Speel als Scott Pilgrim, Ramona Flowers, Stephen Stills en tal van andere onvergetelijke personages, elk met hun eigen unieke bewegingen en aanvallen. Door ervaringspunten te verdienen, versterken spelers hun personages met talloze dodelijke vaardigheden. Bovendien krijgen spelers de kans om lokaal of online samen met maximaal drie vrienden vijanden te verslaan, mee te doen aan mini-games, een potje trefbal te spelen of elkaar uit te dagen tot epische gevechten.