Volgende week zal The Cayo Perico Heist online gaan in GTA Online en die voegt een gloednieuw eiland aan de speelwereld toe. Daarmee is het een forse uitbreiding en in een eerder artikel heb je er al de nodige details over kunnen lezen.

Veel beeld hadden we nog niet, maar de eerste trailer die Rockstar Games vandaag heeft vrijgegeven geeft alvast een eerste indruk van de nieuwe omgeving. Ook komen er beelden voorbij van The Music Locker, de nieuwe nachtclub in Los Santos die binnenkort open gaat.

“Alles kan op Cayo Perico, een privéparadijs dat de thuisbasis is van de beruchte El Rubio, ’s werelds meest vooraanstaande narcotrafficker en leverancier van de Madrazo-familie.

Cayo Perico is niet alleen het zenuwcentrum van El Rubio’s drugsimperium, maar het eiland is ook gastheer voor zijn andere grote liefde: marathon-dansfeesten op gouden stranden, waar iedereen, van jetsetters en erfgenamen tot legendarische muziekproducenten, samenkomt om te raven tot de zon opkomt.

Maar weg van het strand met zijn aardse geneugten ligt een onnoemelijk fortuin aan kunst, goud en drugsgeld, verspreid over het eiland. Het is de buit van je leven voor degenen die een weg naar binnen kunnen vinden.”