Het is nog maar een paar dagen wachten en dan kunnen we eindelijk legaal aan de gang met Crysis 2. Natuurlijk krijgt deze game ook een special edition, welke bij Crysis 2 onder de naam Nano Edition staat. Vandaag is dan ’s werelds eerste unboxing video van deze Nano Edition online gezet.

In deze ruim zeven minuut durende video krijgen we een goede kijk op wat er allemaal in de Nano Edition zit. De ingame extra’s die deze Nano Edition  met zich meebrengt zijn dat je gelijk niveau vijf bent in de online multiplayer, gelijk toegang tot alle preset classes, digital camo voor je wapens, SCAR Hologram Decoy Attachment. De andere extra’s zijn een miniatuur beeldje, een Nano-suit, een Art-book en een steel case. Dit alles zal €129,99 kosten en pre-orderen wordt dan ook ten zeerste aangeraden.

Het is nog maar vijf dagen wachten en dan ligt Crysis 2 eindelijk in de winkelschappen en natuurlijk ook deze Nano Edition. 25 Maart is de datum waar velen naar hebben uitgekeken, tot dan zul je het maar weer moeten doen met deze video.