Binnen iets meer dan een maand is het eindelijk zover. Dan kunnen de fans van het third person shooters genre eindelijk aan de slag met de langverwachte PlayStation exclusive, Socom: Special Forces.

Tegenwoordig horen bij veel games die een online multiplayer hebben een multiplayer beta, dit zodat de makers kunnen checken wat er misschien nog allemaal verbeterd of verandert moeten worden. Ook van Socom: Special Forces zal er binnenkort een multiplayer beta verschijnen, welke in het begin enkel beschikbaar zal zijn voor de PlayStation Plus gebruikers, maar vanaf 6 april voor iedereen beschikbaar zal zijn.

Zonet heeft een YouTube groep een toch wel vrij knappe gameplay montage gemaakt van hun speel sessies in de Socom: Special Forces beta. Als je hieronder de beelden bekijkt moeten we toch wel toegeven dat de het er allemaal precies leuk aan toe gaat. Je ziet onder andere sniper gameplay beelden maar toch vooral close combat. Wat denk jij van de multiplayer als je onderstaande gameplay beelden hebt bekeken, laat het ons weten in een comment.

Socom: Special Forces zal vanaf 22 april verkrijgbaar zijn in de winkels, de multiplayer beta zal zeer binnenkort van start gaan.