Vorige week hadden we een heleboel vette goedkope games voor je, denk hierbij aan DJ Hero, Castlevania, Dead Rising 2 en nog een paar andere games. Ditmaal hebben we weer een heleboel leuke goedkope games voor je, maar we hebben ook een paar recent uitgebrachte games voor je opgezocht die nu al verkrijgbaar zijn voor een redelijke prijs. Denk hierbij aan games als Assassin’s Creed: Brotherhood, Mass Effect 2 enzovoorts.

Assassin’s Creed: Brotherhood

Assassin’s Creed Brotherhood vervolgt het verhaal van Assassin’s Creed II. Net als in Assassin¿s Creed II speelt Ezio Auditore di Firenze de hoofdrol. Hij moet in Rome een eind maken aan de corrupte, machtige Templar Order. Door zijn geld goed te besteden, kan hij de stad weer in volle glorie herstellen, waarvoor hij beloond wordt met extra missies.

Zijn strijd tegen de Tempeliers voert Ezio niet alleen, want hij leidt zijn eigen Brotherhood, een groep collega-huurmoordenaars. Hij krijgt wederom hulp van Leonardo da Vinci en loopt ook andere historische beroemdheden als Niccolo Machiavelli en Caterina Sforza tegen het lijf.

Brotherhood kent een singleplayeravontuur van zo¿n vijftien uur en bevat daarnaast een multiplayermodus. Deze zorgt ervoor dat je het online tegen anderen kunt opnemen in diverse modi. Hierbij heb je keuze uit verschillende personages, die allemaal eigen wapens en moordmethoden hebben.

Prijs: €26,39
Verzendkosten: €3,40
Link: Gameplay.co.uk
PayPal: Nee
Goedkoopste plek met iDEAL: 4evergames €34,-

MotoGP 10/11

Moto GP 10/11 is een nieuwe iteratie van de bekende motorsport simulator. Uiteraard zijn er dit jaar weer enkele vernieuwingen toegepast in dit deel. Zo zijn de physics verbeterd en is de besturing op de schop genomen. Dit allemaal om de Moto GP realistischer op het scherm te toveren.

Een nieuwe feature in Moto GP 10/11 is live season. Na de start van het nieuwe Moto GP-seizoen wordt de game voorzien van downloadbare updates waarmee wijzigingen worden doorgevoerd zodat de game gelijkloopt met de echte sport.

De game bevat vijf gamemodi: Championship, Time Trial, Challenge, Career en Online. Spelers kunnen via de onlinemodus met twintig personen tegelijk het asfalt op. Bovendien bevat de game een splitscreenmodus, waarmee twee personen tegelijk op één spelcomputer tegen elkaar kunnen racen.

Prijs: €28,62
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja

Mass Effect 2

In Mass Effect 2 kruipt de speler voor de tweede maal in de huid van Commander Shepard. Hij krijgt de opdracht van Cerberus, een zeer geheim genootschap van de mensheid, om een team te vormen waarmee hij een zeer gevaarlijke missie kan uitvoeren.

In de game spelen de verschillende gevechten een grote rol. Shepard en zijn team maken gebruik van verschillende wapens en krachten om af te rekenen met de vijanden. Er zijn een stuk of tien nieuwe wapens, waaronder een grenade launcher. In totaal zijn er negentien wapenklassen, waardoor je gevarieerd wapentuig kunt gebruiken. Terwijl hij vecht, kan Shepard opdrachten aan zijn medespelers geven, maar moet hij ook dekking zoeken. Bovendien bevat de PS3-versie van Mass Effect 2 een heleboel downloadable content, waar je normaal meer dan 30 euro voor moet betalen.

Prijs: €44,99
Verzendkosten: €1,98
Link: AxelMusic
PayPal: Ja

Demon’s Souls

Sinds de lancering van de PS3 ontbrak het nog aan een RPG voor de die-hard community. Atlus vult dit gat met Demon’s Souls, een avontuur waarin een ijzersterke single player gameplay wordt aangevuld met een aantal online mogelijkheden.

In beste Japanse tradities is Demon’s Souls een game met een sterk verhaal maar vooral een artstijl en opbouw zoals we helaas in de westerse wereld lang niet vaak genoeg mogen zien. Na het samenstellen van je personage betreed je een wereld met zulke een sterke sfeer en fantastische weergave van fantasierijke wezens en omgevingen, dat je als RPG fan welhaast enthousiast moet worden.

Prijs: €17,82
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja