L.A. Noire krijgt geen Collectors Edition

L.A. Noire is de nieuwste game van ontwikkelaar Rockstar die binnenkort zijn release zal krijgen op de PlayStation 3. De laatste tijd worden we overspoeld met nieuwe informatie en trailers van deze game en ook vandaag hebben we weer iets nieuws te melden.

Vandaag heeft Rockstar bekend gemaakt dat de game geen Collectors Edition zal krijgen, dit is vrij raar aangezien de grootste games tegenwoordig allemaal extra’s krijgen voor een hoger bedrag. Deze keer ziet Rockstar geen nut in extra goodies en zal het puur blijven bij pre-order DLC.

“There will be no release of a special edition of LA Noire. Only the contents of pre-sale in some stores. Still, even if that content will be available later in the form of DLC,”

Rockstar zal hier verder wel zijn redenen voor hebben, maar voor ons is het zeer zeker geen reden om de game links te laten liggen. De game ligt in de winkelschappen vanaf 20 mei.

Boxshot L.A. Noire

L.A. Noire

Releasedatum:
20-05-2011
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Rockstar
Ontwikkelaar:
Box-art en prijs van L.A. Noire voor de PlayStation 4 onthuld
Gepubliceerd op 10 sep, 2017 om 14:44
Rockstar kondigt L.A. Noire Remastered aan
Gepubliceerd op 7 sep, 2017 om 15:05
Geruchten over een L.A. Noire Remaster voor de PS4, Xbox One en Nintendo Switch
Gepubliceerd op 21 jun, 2017 om 14:46
Deze LA Noire bloopers zijn hilarisch
Gepubliceerd op 4 feb, 2013 om 12:15
  1.    816 XP
    k1ll1ng5pr33's avatar

    Heb de game al gepre-ordered 🙂 Krijg er een extra suit en wapen bij. Boeit me niet zo veel, heb liever de 2 missies extra. Toch jammer dat andere de game niet zo goedkoop aanbieden als waar ik deze nu heb gepre-ordered. Als ze in de PSN Store komen, zal ik ze vast en zeker kopen 🙂