Top 10: Meest schrikbarende game tatoeages

Tegenwoordig hebben mensen de raarste fratsen en hun levensmotto is dan ook niet voor niets ‘Je leeft maar één keer’. Zo denken ook deze mensen die voor het leven één of meerdere gamehelden op zijn of haar lichaam hebben gegraveerd. We willen jullie vandaag dan ook kennis laten maken met het leed dat een game tatoeage heet. Dit zal natuurlijk niet geheel zonder jullie gaan, dus aan het einde van de poll kunnen jullie stemmen op jullie favoriete game tatoeage.

10. Mega Man

We beginnen deze top tien met een tatoeage van Megaman. Dit is een oude bekende en doet al tientallen jaren mee in de gamewereld, we beginnen met een kleine tatoeage en deze laat maar weer zien hoe veel men van dit blauwe mannetje hield.

9. Knopjes

 

Op nummer negen staan bij ons de welbekende controller knoppen van Sony. Het blauwe kruisje, het rode rondje, het paarse vierkantje en het groene driehoekje. We zijn ook al jaren opgegroeid met deze vier knoppen en dit persoon hecht wel heel veel waarde aan de PlayStation.

8. Kratos

We zijn pas bij nummertje acht aan beland, dus houden we het nog even lekker beschaafd. Ook deze persoon heeft veel waarde gehecht aan een bekend game personage en dan heb ik het natuurlijk over Kratos. Kratos is de bekendste Griekse oppergod en heeft voor veel dood en verderf gezaaid op de PlayStation in de God of War trilogie.

7. Nintendo Brothers

In deze top tien gaan we ons een keer niet geheel aan Sony wijden, maar houden we het bij alle mogelijke games en consoles die er zijn. Natuurlijk hoort dit zooitje ongeregeld van Nintendo ook thuis op je lichaam als we het over games hebben. Vooral Mario is zeer populair en onder andere Megaman is ook hier weer te vinden.

6. Poképarty

We blijven nog even lekker bij Nintendo plakken, want ook Pokémon mag zeer zeker niet ontbreken. Een tatoeage van Pikachu, Spheal of Jigglypuff, wat maakt het nog uit. Deze gast neemt ze gewoon alle drie! En zeg nou zelf, wie wil er nou niet zijn eigen Pokémon?

5. Mortal Kombat

Van zachtaardige Nintendo figuurtjes gaan we weer gezellig verder naar het tegenovergestelde. Waar we met Pokémon vechten met elementen van de natuur met kleine wezentjes, kan dat ook hier in Mortal Kombat. Alleen gaat het een stuk bruter en vergeet vooral het overtollige bloed niet. Finish Him!

4. Game Over

Van de ene slogan naar de andere. We kennen het allemaal wel, je hebt jezelf weer door al je levens heen gewerkt en de twee bekende woorden staan alweer op je scherm: Game Over. Al mag deze man wel van geluk spreken dat het voor hem niet Game Over is, want het is vast geen pretje om een tatoeage op je keel te laten zetten.

3. Nom Nom Nom

Ondertussen zijn we bij de top drie aanbeland en wel, dit is maar weer een feit dat er ook vrouwen zijn die van gamen houden. Pacman die al snoepend zijn weg baant over het lichaam van deze vrouw, alhoewel we wel nieuwsgierig tot aan waar deze baan met snoepjes doorgaat…

2. Nintendo Freak!

Je kan van games houden en ja, je kan ook heel veel van games houden, maar je kan ook gewoon je armen helemaal laten bekladden met alle personages van Nintendo die je maar kan bedenken. Gelukkig sta je op deze manier wel kleurrijk op een familiefoto.

1. Back to back

Nintendo domineert toch wel als het om tatoeëren draait. Om een stapje verder dan je armen te gaan, kan je ook je hele rug laten bekladden met de meest kleurrijke figuurtjes van Nintendo. Natuurlijk hebben wij hier alle respect voor, maar wat zal zijn aanwinst schrikken als ze het bed in duiken…


 1.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  maar ik vind tatoea maar niets… en smongen vind ik egt kapot Leve lose!! voor beeld die Bitcht! of die back to back! heel rug naar de kloot! hahha

 2.    428 XP
  Djives's avatar

  Leuk topic!

  Zou het zelf niet doen maar is toch wel origineel om zoon tatoeage te hebben.
  En waarom niet als je echt van games houd?

 3.    560 XP
  XRamon101X's avatar

  Stem ‘3. Nom Nom Nom’ voor een ongecensueerde foto 😉

 4.    5406 XP
  7th-son's avatar

  wat is die mortal kombat tattoo lelijk gemaakt zeg, heeft z’n broertje dat gedaan ofzo haha

  ps: ik kon niet echt wijs worden uit de eerste post, sorry

 5.    637 XP
  Esromeron's avatar

  @Sixstar6:

  Wat typ je nou allemaal werkelijk?

  Zitten aantal erg mooie tussen, ga toch voor Back to back.

 6.    4534 XP
  ps3dennis's avatar

  Geen! is leuk.

 7.    19 XP
  Reiverdemon's avatar

  Nintendo Freak.
  Echt mooi gedaan. Kleurrijk en met toffe personages

 8.    6677 XP
  Myx's avatar

  Die van kratos is dan wel het vetste van allemaal.

 9.    156 XP
  CypherThanatos's avatar

  Enigste die ik mooi vind is nummer 2 de sleeve van de rest vind ik het design lelijk en/of is de tattoo gewoon lelijk gezet.

 10. Anoniem -   
  Mar's avatar

  Sorry. Maar jullie vergeten de allerbruutste.
  Zoek Kratos van Nikko Hurtado. Beats them all.

 11.    486 XP
  distefano's avatar

  nintendo brothers kan me wel bekoren , RESPECT YOU’R ROOTS . vins ik echt gepast , ik ben nu al 18 jaar met muziek bezig en ik heb een draaiende dj op men arm staan en nog geen seconde spijt van gehad , dat is wie ik ben .
  zoals de respect you’r roots tatoo , 80’s and 90’s beats them all 😀

 12.    329 XP
  arnoud1997's avatar

  @ sixstar6 ftw???

 13.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Sixstar6 wtf lul je??

 14.    1919 XP
  ddvos's avatar

  ik vind ze allemaal niet zo heel mooi

 15.    250 XP
  Vikash-Stylin's avatar

  Hoewel ik zelf nooit zoeits zou doen vind ik Nintendo Freak wel heel mooi om te zien

 16.    344 XP
  Galaick's avatar

  @Sixstar6: noemen ze dat nou belgisch??

 17.    8 XP
  DeLegende's avatar

  Volgens mij is Back To Back zelfs een vrouw. Volgens mij zie ik dat ze een bikini aan heeft. Touwtje in de nek en links en rechts zelfde kleur sls het touwtje. Wel funny dan zo’n Freaky Bitch! Of het is een travestiet zou ook kunnen!:P

 18.    578 XP
  Gr(_)mbl3's avatar

  @Esromeron: Ik heb er ook al een keer vraagtekens bij gezet. Hij snapt blijkbaar niet dat wij zijn geheimschrift niet kunnen lezen. Ik werk zelf in het speciaal onderwijs en zie kinderen met een IQ van 35 beter schrijven.

 19.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Hoe triest kun je zijn…

 20.    451 XP
  Florian's avatar

  @Galaick: Belgisch bestaat niet xD

 21.    356 XP
  xjoeyxx's avatar

  ik vind ze allemaal lelijk. Hebben jullie dat gelezen van die gozer die een bodymod. had. Hij had pokebals op ze arm laten tatoeëren en toen heeft die er bobbeltjes onder laten implanteren zodat ze 3D leken.

  [IMG]http://www.immortalitymedicine.tv/wp-content/plugins/wp-o-matic/cache/f306e_pokemon.jpg[/IMG]

 22. Anoniem -   
  Anoniem's avatar

  @sixstar6 ff serieus wtf is mis met jou? Heb je de basisschool over geslagen ofzo? ik bedoel je kan best spellings/typ fouten maken maar dit is gwn sneu… Go back to the kindergarden…

 23.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Is egt mooie

 24. Anoniem -   
  Anoniem's avatar

  @ Galaick

  Nee dat noemen ze gefaald.

 25. Anoniem -   
  ….'s avatar

  Zit je daar in het bejaardenhuis met pokemon tatoeages haha!

 26.    344 XP
  Galaick's avatar

  @Florian: Sarcasm, you dont get it

 27.    1553 XP
  Roytjuh's avatar

  En waar is die Metal Gear Solid tatoe nou dan XD?

 28. Anoniem -   
  kesch's avatar

  zijn er niet wat meer foto’s van mensen met game tattoo’s

 29.    25 XP
  lunalicrichard's avatar

  die cratos is ook erg slecht gedaan vind ik. nom nom is erg leuk , maar ze kijkt zo onschuldig ….
  back to back is toch mijn favo tat.
  leuk topic jongens !

 30.    25 XP
  lunalicrichard's avatar

  pika is eigenlijk de beste van het stel qua gelijkenis dan he ….