Tegenwoordig hebben mensen de raarste fratsen en hun levensmotto is dan ook niet voor niets ‘Je leeft maar één keer’. Zo denken ook deze mensen die voor het leven één of meerdere gamehelden op zijn of haar lichaam hebben gegraveerd. We willen jullie vandaag dan ook kennis laten maken met het leed dat een game tatoeage heet. Dit zal natuurlijk niet geheel zonder jullie gaan, dus aan het einde van de poll kunnen jullie stemmen op jullie favoriete game tatoeage.

10. Mega Man

We beginnen deze top tien met een tatoeage van Megaman. Dit is een oude bekende en doet al tientallen jaren mee in de gamewereld, we beginnen met een kleine tatoeage en deze laat maar weer zien hoe veel men van dit blauwe mannetje hield.

9. Knopjes

 

Op nummer negen staan bij ons de welbekende controller knoppen van Sony. Het blauwe kruisje, het rode rondje, het paarse vierkantje en het groene driehoekje. We zijn ook al jaren opgegroeid met deze vier knoppen en dit persoon hecht wel heel veel waarde aan de PlayStation.

8. Kratos

We zijn pas bij nummertje acht aan beland, dus houden we het nog even lekker beschaafd. Ook deze persoon heeft veel waarde gehecht aan een bekend game personage en dan heb ik het natuurlijk over Kratos. Kratos is de bekendste Griekse oppergod en heeft voor veel dood en verderf gezaaid op de PlayStation in de God of War trilogie.

7. Nintendo Brothers

In deze top tien gaan we ons een keer niet geheel aan Sony wijden, maar houden we het bij alle mogelijke games en consoles die er zijn. Natuurlijk hoort dit zooitje ongeregeld van Nintendo ook thuis op je lichaam als we het over games hebben. Vooral Mario is zeer populair en onder andere Megaman is ook hier weer te vinden.

6. Poképarty

We blijven nog even lekker bij Nintendo plakken, want ook Pokémon mag zeer zeker niet ontbreken. Een tatoeage van Pikachu, Spheal of Jigglypuff, wat maakt het nog uit. Deze gast neemt ze gewoon alle drie! En zeg nou zelf, wie wil er nou niet zijn eigen Pokémon?

5. Mortal Kombat

Van zachtaardige Nintendo figuurtjes gaan we weer gezellig verder naar het tegenovergestelde. Waar we met Pokémon vechten met elementen van de natuur met kleine wezentjes, kan dat ook hier in Mortal Kombat. Alleen gaat het een stuk bruter en vergeet vooral het overtollige bloed niet. Finish Him!

4. Game Over

Van de ene slogan naar de andere. We kennen het allemaal wel, je hebt jezelf weer door al je levens heen gewerkt en de twee bekende woorden staan alweer op je scherm: Game Over. Al mag deze man wel van geluk spreken dat het voor hem niet Game Over is, want het is vast geen pretje om een tatoeage op je keel te laten zetten.

3. Nom Nom Nom

Ondertussen zijn we bij de top drie aanbeland en wel, dit is maar weer een feit dat er ook vrouwen zijn die van gamen houden. Pacman die al snoepend zijn weg baant over het lichaam van deze vrouw, alhoewel we wel nieuwsgierig tot aan waar deze baan met snoepjes doorgaat…

2. Nintendo Freak!

Je kan van games houden en ja, je kan ook heel veel van games houden, maar je kan ook gewoon je armen helemaal laten bekladden met alle personages van Nintendo die je maar kan bedenken. Gelukkig sta je op deze manier wel kleurrijk op een familiefoto.

1. Back to back

Nintendo domineert toch wel als het om tatoeëren draait. Om een stapje verder dan je armen te gaan, kan je ook je hele rug laten bekladden met de meest kleurrijke figuurtjes van Nintendo. Natuurlijk hebben wij hier alle respect voor, maar wat zal zijn aanwinst schrikken als ze het bed in duiken…