In samenwerking met Ubisoft mogen we dit jaar een heel mooi pakket weggeven. Dit pakket bestaat namelijk uit Tom Clancy’s The Division 2 en Far Cry 5, allebei voor de PlayStation 4. Als extra heeft Ubisoft er ook nog eens een Watch Dogs: Legion ‘Resistance of London’ figurine bij gedaan.

We geven deze games en de figurine als een groot pakket weg en doen er ook nog een leuke poster van Watch Dogs: Legion bij, zodat je naast genoeg om te gamen ook leuk behang voor bij je aan de muur hebt. Wat moet je doen om kans te maken op dit mooie pakket? De onderstaande slagzin afmaken.

Slagzin: Met The Division 2, Far Cry 5 en deze figurine kom ik de wintermaanden wel door, want…

Heb jij een creatieve zin opgesteld waarmee je ons denkt te kunnen overtuigen? Stuur die dan in en volg daarbij de onderstaande stappen, zodat je zeker weet dat het goed gaat.

The Division 2

Far Cry 5

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Ubisoft pakket'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Ubisoft zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 4 januari 2021. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Ubisoft.