EA Games bracht nog niet zo lang geleden de game Star Wars: Squadrons uit, die optioneel van A tot Z in virtual reality te spelen is. Zoals je in onze review hebt kunnen lezen, is de game zeker de moeite waard.

EA gaf na de release van de game aan dat ze het hierbij zouden houden qua content, maar niets is minder waar. Star Wars: Squadrons heeft inmiddels meerdere updates gehad, waarmee wat nieuwe content aan de game is toegevoegd.

Kortom, Star Wars: Squadron is nóg meer de moeite waard om te spelen. Wil je kans maken op een code die je recht geeft op deze titel? Dan zul je even de onderstaande vraag moeten beantwoorden.

Vraag: Na welke film speelt Star Wars: Squadrons zich af?

Weet jij het antwoord? Stuur het in en volg daarbij de onderstaande stappen. Bij een goede inzending maak je automatisch kans.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Star Wars: Squadrons'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Electronic Arts zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 5 januari 2021. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Electronic Arts.