Voor deze prijsvraag werken we wederom samen met Koch Media en ditmaal leggen we de nadruk op actie. Dit pakket bestaat uit drie games, waarvan twee heel erg actie georiënteerd zijn en eentje wat ‘vriendelijker’ van aard is. Desalniettemin een gevarieerd pakket dat je van een hoop spelplezier kan voorzien.

Het actiepakket bestaat dit jaar uit de volgende drie games voor de PlayStation 4:

  • Devil May Cry 5
  • Warriors Orochi 4: Ultimate
  • PixARK

Wat moet je doen om kans te maken op dit pakket? Vandaag zul je twee vragen moeten beantwoorden en dat zijn de volgende:

Vraag 1: Wat zijn Devil Breakers?
Vraag 2: Welk gastpersonage is in Warriors Orochi 4: Ultimate te vinden?

Weet jij de antwoorden? Stuur die dan in en volg daarbij de onderstaande stappen! Meer over de games te weten komen? Check dan hieronder de trailers van alle games die we met dit pakket weggeven!

Devil May Cry 5

Warriors Orochi 4: Ultimate

PixARK

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Actiepakket'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Koch Media zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 5 januari 2021. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Koch Media.