Square Enix bracht in 2020 eindelijk de langverwachte remake van Final Fantasy VII uit en dit is pas het begin, gezien ze de originele game in delen hebben opgeknipt en als episodes zullen uitbrengen. Liefhebbers hebben dus zeker nog genoeg om naar uit te kijken. Mocht je de ‘eerste’ game echter nog niet hebben, dan kan je die nu hier winnen!

In samenwerking met Square Enix geven we twee keer een exemplaar van Final Fantasy VII Remake voor de PlayStation 4 weg. Om kans te maken op een van de twee exemplaren, dien je de onderstaande twee vragen te beantwoorden.

Vraag 1: Tegen welk bedrijf vecht Cloud in deze game?
Vraag 2: Wie spreekt in deze remake de stem in van Cloud?

Weet jij de antwoorden? Stuur die dan in en volg daarbij de onderstaande stappen. Met jouw inzending en goede antwoorden maak je automatisch kans. Meer weten over Final Fantasy VII Remake? Check dan hier onze review.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Final Fantasy VII'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Square Enix zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 7 januari 2021. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Square Enix.