Liefhebber van speciale edities van games? Dan zit je vandaag bij deze prijsvraag helemaal goed. In samenwerking met Koch Media geven we namelijk de Limited Collector’s Edition van Conan Exiles weg. Deze editie komt natuurlijk met de game voor de PlayStation 4, maar ook tref je nog diverse andere extra’s in het pakket aan.

  • Conan figurine
  • Art book
  • Wereldkaart
  • Soundtracks
  • Ebook
  • Digitaal RPG book
  • Digitale comics
  • Custom comic book

Mooi pakket, nietwaar? Om hier kans op te maken, zul je het volgende moeten doen. Stel, jij bent Conan. Wat zou je dan als eerste doen met de skills die je tot je beschikking hebt?

Heb jij een origineel idee wat je in de rol van Conan zou doen? Dan horen we dat natuurlijk graag. Je inzending kan je insturen door de onderstaande stappen te volgen en dan doe je automatisch mee. Wel geldt natuurlijk dat we van creativiteit houden, dus laat je van je beste kant zien!

Wil je meer weten over Conan Exiles? Check dan hier onze review.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Conan'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PlaySense en Koch Media zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 8 januari 2021. PlaySense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Koch Media.