We naderen zo langzamerhand het einde van onze prijzenactie, maar niet voordat we nog een prachtig pakket van NACON mogen weggeven. Het gaat hier om een sportpakket met allerlei sportgames die zeker de moeite waard zijn. Dit pakket bestaat uit de volgende titels voor de PlayStation 4 en dit geven we twee keer weg:

  • WRC 9: The Official Videogame*
  • Tennis World Tour 2
  • Tour de France 2020
  • Monster Truck Championship

Een van de twee pakketten is echter voorzien van nog een extra titel, aangezien we daar maar een exemplaar van hebben. Dat is Hunting Simulator 2, dus misschien zit die er ook wel bij als je wint. Verder dient de asterisk (*) achter WRC 9 om aan te geven dat deze game gratis te upgraden is naar de PlayStation 5. Iets wat zeker aan te raden is, check voor meer details daarover onze special.

Goed, om dit mooie pakket te winnen moet je natuurlijk wel wat doen. Hieronder vier vragen die je zult moeten beantwoorden en als jij de goede antwoorden instuurt, dan maak je automatisch kans.

Vraag 1: Welke landen bezoek je zoal in WRC 9?
Vraag 2: Welke twee tennissers staan op de cover van Tennis World Tour 2?
Vraag 3: Waar begon de Tour de France in 2020?
Vraag 4: Wat is de naam van de grootste monster truck ter wereld?

Alle antwoorden paraat? Dan is het tijd om je deelname in te sturen en daarvoor dien je de onderstaande stappen te volgen!

WRC 9: The Official Videogame

Tennis World Tour 2

Tour de France 2020

Monster Truck Championship

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Sportpakket'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en NACON zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 9 januari 2021. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door NACON.