Binnenkort vind in New York de grote stripboekenbeurs WonderCon plaats. Hier worden dit jaar niet alleen nieuwe comics onthuld maar volgens Activision mogen we ons daar ook aan een aankondiging verwachten van een nieuwe Spiderman game.

De studio achter de laatst verschenen Spider-Man game, Spider-Man Shattered Dimensions, genaamd Beenox Studios zal ook op deze beursvloer aanwezig zijn en zal hier dan ook samen met Activision de eerste details bekend maken over de nieuwe Spider-Man game. Zo zullen ze eerst even kort terugblikken op de vorige Spider-Man Shattered Dimensions en zullen hierna de nieuwe game aankondigingen met de eerste details, screenshots en trailers. Tevens zullen ook Josh Keaton (Stem van Spider-Man in Shattered Dimenions), Peter David (Schrijver voor Marvel) en natuurlijk enkele mensen van Beenox Studios aanwezig zijn op de beursvloer om over de nieuwe game te vertellen.

Het gerucht doet de ronde dat het waarschijnlijk om een Spider-Man Shattered Dimensions 2 gaat, dit is en blijft natuurlijk nog een gerucht. Voor het allemaal echt 100% zeker te weten zullen we moeten wachten tot de aankondiging begin april.