Het nieuwe jaar begint gelijk met een nieuwe update voor Red Dead Online. Zo heeft Rockstar Games aangekondigd dat alle spelers een gratis Honor-reset krijgen om met een schone lei het nieuwe jaar te beginnen. Ook is het aanpassen van je uiterlijk tijdelijk mogelijk voor slechts de helft van de prijs. Dus als je dit overwoog, dan is het moment om dat te doen nu daar.

Bij de kappers kun je tot 11 januari profiteren van een gratis nieuw kapsel en de lokale saloons zijn ook niet al te gretig, ze schenken de hele week door gratis drankjes. Pas alleen op dat je niet dronken wordt, dat maakt de gevechten wat uitdagender.

Mocht je de Role van Naturalist of Collector hebben, dan krijg je deze week een extra beloning. Zo krijgen Naturalists voor elke Sample Sale bij Harriet Davenport 50% extra RDO$. Madam Nazar zal Collectors met 30% extra RDO$ belonen bij alle volledige Collector’s Set Sales.

Bij de A Land of Opportunities-missies kun je tot 11 januari drie keer zoveel XP verdienen en hetzelfde geldt voor de Free Roam-missies, het loont dus ook om die missies op te starten als je in Red Dead Online duikt.

Verder ontbreekt het natuurlijk niet aan kortingen, die we hieronder op een rijtje hebben gezet.

  • 30% korting op Revolvers
  • 60% korting op Ammo
  • 50% korting op Food, Liquor en Tonics, waaronder Harriet’s Tonics
  • 30% korting op Stable Stalls, Horse Tonics en Horse Food
  • 40% korting op paarden-uitrusting – Saddles, Saddlebags, Stirrups, Blankets, Horns
  • 30% korting op Legendary Ram Garment Sets in Gus’ Store

Als je je Social Club-account koppelt aan Prime Gaming, dan ontvang je (nog steeds) een gratis Bounty Hunter license, alsook een Award voor de Trimmed Amethyst Bounty Wagon Livery. In aanvulling krijgen spelers die voor 18 januari hun account koppelen nog een gratis Ability Card upgrade en 50% korting op een Weapon Pamphlet bij de Fence.