[Update] Leuke Xperia Play TV spot verschenen


Volgende week verschijnt de langverwachte Sony Ericsson Xperia Play dan eindelijk in de winkelrekken. Deze Xperia Play staat vooral bekend vanwege de mogelijkheid om PSP en PSone games te kunnen spelen.

De grote Sony Ericsson Xperia Play reclamecampagne is momenteel volop aan de gang, en natuurlijk hoort daar ook een leuke tv spot bij. In deze nieuwste TV spot gaat de Amerikaanse comedienne Kristen Schaal aan de slag met de nieuwe multiplayer functies voor de Xperia Play. Ze neemt het namelijk tegen zichzelf op in de first-person shooter game Modern Combat 2 Black Pegasus.

De Sony Ericsson Xperia Play ligt vanaf volgende week, 28 maart bij ons in de winkelrekken. Ben jij van plan om hem te halen?

[Update] Zojuist zijn er nog heel wat nieuwe TV spots ontdekt van de Sony Ericsson Xperia Play met opnieuw Kristen Schaal in de hoofdrol.

 1.    292 XP
  Jasper611's avatar

  HAHAHAHAHAHAHA HILARISCH!! xD

 2.    102 XP
  ThijsV's avatar

  Wat een boutreclames zeg, laat gewoon normaal zien wat die kan 😛

 3. Anoniem -   
  lol's avatar

  heb deze nog gezien op iphoneclub.nl een paar minute gelede lol

 4.    228 XP
  Obvious's avatar

  Typisch Sony: Andere merken belachelijk maken terwijl ze egens achteraan de markt staan als het neer komt op games. Ze snappen het nog steeds niet denk k. Ze kunnen leren van Nintendo. Be sportive, be professional, be the weapon, be invisable. Oh shit, dat laatste is van CRYSIS 2!

 5.    217 XP
  lauwie's avatar

  die laatste is echt geniaal!!!!!!!!

 6.    280 XP
  DarkChaos's avatar

  Jammer dat het een middelmatige telefoon is met leuke game features. Als ze er nou nog een goede telefoon van hadden gemaakt…

 7.    1562 XP
  dikked's avatar

  Echt één van de mooiste reclames die ik ooit heb gezien 😀 😀