Splinter Cell Trilogy opnieuw uitgesteld

Voor vele gamers is Sam Fisher één van de grote helden in de industrie. Deze spion, met zijn kenmerkende groene nachtkijker, laat ons sluipen, moorden en klimmen in de vele games die er in deze serie zijn verschenen.

Jammer genoeg konden we niet aan de slag met het laatst verschenen deel uit de Splinter Cell genaamd, Conviction. Deze verscheen namelijk enkel voor Xbox 360 en PC. Wel had Ubisoft iets anders voor de PlayStation 3 spelers in petto. Wij mochten ons namelijk verwachten aan een Splinter Cell Trilogy welke de originele Splinter Cell bevat maar ook ‘Pandora Tomorrow’ en ‘Chaos Theory’, welke dan ook nog eens volledig geremastered zijn in HD. Hoewel deze trilogy eerst werd bevestigd voor november werd deze vervolgens alweer snel uitgesteld naar eind maart. Nu heeft Ubisoft bekend gemaakt dat we toch nog iets langer moeten wachten. De Splinter Cell Trilogy zal namelijk pas verschijnen op 21 juni.

We zullen dus nog iets langer geluld moeten hebben voor we aan de slag te kunnen gaan met de Splinter Cell Trilogy, maar vanaf 21 juni zullen we er eindelijk mee aan de slag kunnen gaan.

Boxshot Splinter Cell HD Trilogy

Splinter Cell HD Trilogy

Releasedatum:
21-06-2011
Genre:
Actie
Uitgever:
Ubisoft
Ontwikkelaar:
PSN-versie Splinter Cell Trilogy krijgt patch
Gepubliceerd op 23 nov, 2011 om 21:15
Morgen de Splinter Cell HD Trilogy in de EU store
Gepubliceerd op 9 aug, 2011 om 19:42
Ook geen multiplayer voor Splinter Cell HD Tilogy
Gepubliceerd op 8 apr, 2011 om 12:36
Splinter Cell HD Trilogy met verbluffende screenshots
Gepubliceerd op 7 apr, 2011 om 23:05
 1.    344 XP
  Galaick's avatar

  Nice, jammer dat het geen dubbele trilogy is, maar ik heb hier zin in… Hoop echter dat ze het wel goed ‘remasteren’, de eerste en laatste remake die ik heb gespeeld was van MoH, en dat was gewoon ruk

 2.    80 XP
  chris100's avatar

  jammer maar eigenlijk wil ik gewoon een nieuw splintercell game

 3. Anoniem -   
  Spelfoutje, bedankt!'s avatar

  Als we nou allemaal flink lullen! Dan kunnen we héél snel die game spelen.