Deze week is een lucratieve week voor de Bounty Hunters in Red Dead Online. Rockstar Games heeft aangekondigd dat de Bounty Hunters namelijk dubbele Role XP en dubbele GTA$ ontvangen bij het voltooien van alle Prestigious Legendary Bounties. Spelers krijgen daarnaast nog 50% extra RDO$ op alle originele tien Legendary Bounties.

Hiervoor moet je echt aan de slag, maar op voorhand krijg je nog een extra beloning. Namelijk door in te loggen op Red Dead Online, want dat levert je maar liefst 1000 Bounty Hunter XP op en om je gelijk goed op weg te helpen, krijg je ook 100 Express Repeater Ammo. Ook ontbreekt het niet aan kortingen, zo krijgen spelers 5 Gold Bars korting op de Bounty Hunter license en de Prestigious Bounty Hunter License.

Op Bounty Hunter Outfits en Emotes zit 50% korting en tot slot krijgen spelers in deze rol 30% korting op Bounty Hunter Weapon Variants en Bounty Wagon Tints. Geen Bounty Hunter? Dan val je niet buiten de boot, want deze week krijg je ook 30% korting op de Schofield Revolver, Bolt-Action Rifle en alle Repeaters.

Tot slot zijn er ook deze keer weer Prime Gaming-voordelen. Spelers die hun Social Club-account aan Prime Gaming koppelen, ontvangen een gratis Bounty Hunter License en een gratis Ability Card-upgrade, een Award voor de Trimmed Amethyst Bounty Wagon Livery en een aanbieding voor 50% korting op een Weapon Pamphlet bij de Fence.