Op 2 februari gaat het nieuwe seizoen van Apex Legends, genaamd Mayhem, van start. Respawn Entertainment heeft ons echter nu al van een launch trailer voorzien. Deze trailer toont Walter “Fuse” Fitzroy, de nieuwste Legend van het gezelschap, en geeft een hint naar zijn vaardigheden. Bekijk zeker de explosieve trailer van het achtste seizoen van Apex Legends hieronder.

In de trailer is Fuse te zien die zijn intrede maakt met veel show en vuurwerk. Deze intrede neemt gauw een andere wending wanneer zijn schip het vuur opent op de onschuldige toeschouwers die naar het spektakel kwamen kijken. Met zijn eigen EMP-granaat weet hij zijn schip uit te schakelen en zo lijkt hij de omstaanders te redden.

Vervolgens vinden er echter een hele reeks explosies plaats die het terrein van King’s Canyon een hele transformatie doen ondergaan. Als je van deze trailer niet uitkijkt naar het nieuwe seizoen weten wij het ook niet meer, maar let wel: dat wil ook zeggen dat je nog maar iets meer dan een week hebt om de huidige Battle Pass te voltooien.