Fight Night Champion DLC is onderweg, krijg de mogelijkheid om met blote vuist te meppen

We zijn alweer een redelijk poosje aan het genieten van Fight Night Champion. Deze boksgame van ontwikkelaar EA Sports doet het wereldwijd goed en heeft een verslavende werking op de mensen die het spelen.

Met de DLC, die vanaf aankomende dinsdag te downloaden is, komt er een nieuwe gamemode: ‘Old Skool Mode’. In deze gamemode is het mogelijk om het tegen elkaar op te nemen met de blote vuist, net als in de gevangenis scènes in de Champion Mode. Helaas zijn de meeste grote vechters van de game niet beschikbaar voor deze gamemode, het betreft: Muhammad Ali, Mike Tyson, Oscar De La Hoya, George Foreman, Joe Frazier, Ray Leonard, Evander Holyfield, Roberto Duran, Vitali Klitschko and Wladimir Klitschko.

Aan de andere kant van het verhaal zullen we ook verblijd worden met enkele nieuwe boksers, deze zijn: Jack Johnson , Jack Dempsey, Joe Louis, Rocky Marciano and Floyd Patterson. Alles zal individueel verkocht worden, maar er is ook de mogelijkheid om het in één pakket te kopen. Een exact bedrag is nog niet duidelijk.

Boxshot Fight Night Champion

Fight Night Champion

Releasedatum:
niet beschikbaar
Genre:
niet beschikbaar
Uitgever:
niet beschikbaar
Ontwikkelaar:
Review: Fight Night Champion
Gepubliceerd op 23 mrt, 2011 om 18:00
Nieuwe Story trailer van Fight Night Champion
Gepubliceerd op 6 jan, 2011 om 13:02
EA’s line-up van 2011 in beeld
Gepubliceerd op 6 jan, 2011 om 11:56
Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren