Met het feit dat morgen de Sony Xperia Play uit gaat komen, moeten we de NGP die gepland staat voor het einde van het jaar ook zeker niet vergeten. Vandaag kunnen we jullie, door middel van bestaande feiten, een beetje hoop laten op doen dat Call of Duty: Modern Warfare 3 misschien uit zal komen als launch titel voor de NGP.

Dit is mede omdat bijvoorbeeld Sega maar drie maanden nodig had om een Yakuza 4 demo port naar de handheld te creëren. Als Infinity Ward een dergelijk iets zou doen met Call of Duty: Modern Warfare 3, dan zou het misschien mogelijk zijn om deze game vanaf dag één op je NGP te spelen. Om nog een schepje erboven op te doen, misschien komt er wel weer zoiets als Cross-Platform zoals we eerder hebben gezien tussen de PlayStation 3 en de PSP.

Met Cross-Platform zou het dan misschien ook wel mogelijk zijn om één account te ranken op twee verschillende apparaten? Jezelf naar de volgende prestige werken thuis achter je tv of bijvoorbeeld lekker in de trein. Dit zijn natuurlijk allemaal speculaties, maar een dergelijke optie moeten we zeker open houden. Natuurlijk kan dit ook gedaan worden met vele andere games, zolang er maar genoeg werk in wordt gestopt. Wat zouden jullie ervan vinden?