Call of Duty: Modern Warfare 3 als launch titel voor de NGP?

Met het feit dat morgen de Sony Xperia Play uit gaat komen, moeten we de NGP die gepland staat voor het einde van het jaar ook zeker niet vergeten. Vandaag kunnen we jullie, door middel van bestaande feiten, een beetje hoop laten op doen dat Call of Duty: Modern Warfare 3 misschien uit zal komen als launch titel voor de NGP.

Dit is mede omdat bijvoorbeeld Sega maar drie maanden nodig had om een Yakuza 4 demo port naar de handheld te creëren. Als Infinity Ward een dergelijk iets zou doen met Call of Duty: Modern Warfare 3, dan zou het misschien mogelijk zijn om deze game vanaf dag één op je NGP te spelen. Om nog een schepje erboven op te doen, misschien komt er wel weer zoiets als Cross-Platform zoals we eerder hebben gezien tussen de PlayStation 3 en de PSP.

Met Cross-Platform zou het dan misschien ook wel mogelijk zijn om één account te ranken op twee verschillende apparaten? Jezelf naar de volgende prestige werken thuis achter je tv of bijvoorbeeld lekker in de trein. Dit zijn natuurlijk allemaal speculaties, maar een dergelijke optie moeten we zeker open houden. Natuurlijk kan dit ook gedaan worden met vele andere games, zolang er maar genoeg werk in wordt gestopt. Wat zouden jullie ervan vinden?

Boxshot Call of Duty: Modern Warfare 3

Call of Duty: Modern Warfare 3

Releasedatum:
08-11-2011
Genre:
Actie
Uitgever:
Activision
Ontwikkelaar:

11 reacties

 1.    276 XP
  ClankStar's avatar

  Je kan zeggen wat je wilt over CoD, maar het verkoopt wel. Dus als MW3 launchtitel wordt dan kan de NGP er alleen maar van profiteren :).

 2.    844 XP
  thom430's avatar

  Haha, Activision dat cross platform of überhaupt werk doet voor de PS3 versie, ik weet niet in welk universum je leeft maar dat gaat niet gebeuren.

 3.    344 XP
  Galaick's avatar

  nee, ik denk het dus niet… Laat Activision maar bij zijn holmaatjes van Microsoft blijven, ik mot het niet!
  @ClankStar, dat komt omdat dat (en Fifa) de enigste games zijn die 10 jarige kennen…

 4.    250 XP
  Azzwanker's avatar

  @ClankStar:

  Waar…….maar dit is pure speculatie en is op geen één feit gebaseerd.

 5. crew Redacteur -    748 XP
  Larssonio's avatar

  @Azzwanker: Het feit dat dit al gedaan is met Yakuza 4 maakt het toch zeker mogelijk om ook met andere games te doen. Als voorbeeld is hier MW3 genomen omdat deze ook is gepland voor het einde van het jaar, maar het zou net zozeer een andere game kunnen zijn.

 6.    1949 XP
  elazzja's avatar

  Als Activision 2 miljoen stuks extra kan verkopen met de NGP zullen ze dat zeker doen. Daarnaast met een kleine deal tussen Sony kan er nog veel meer gebeuren. Ik bedoel dat MW3 wel cross-platform zou kunnen. Op 540p op de NGP zal geen probleem zijn met een stabiele 30-45 fps, misschien zelfs 60. Maar aangezien er geen dedicated servers zaten in de vorige vraag ik me af hoe de verschillende draadloze netwerken zijn. Hier is snel 3G of snel draadloos N geen probleem maar als er mensen zijn die op een grote afstand zitten kan het zonder ded servers laggen denk ik. We moeten afwachten

 7.    1949 XP
  elazzja's avatar

  @Larssonio: Het is ook al gedaan met Metal gear solid 4 btw

 8.    1919 XP
  ddvos's avatar

  Ik denk dat het zeker een goed idee misschien werkt het eerst nog niet helemaal goed maar in de toekomst zal het denk wel goed werken

 9.    250 XP
  Azzwanker's avatar

  @Larssonio:
  Dat klopt….maar dat is dan toch geen feit, maar meer een mogelijkheid?

 10.    163 XP
  Thijzzy's avatar

  @Lars Meijer (schrijver post)

  Deze post slaat 20x nergens op, ik bedoel niks is bevestigd en alles wat je hier schrijft zijn gewoon jou wensen, doe dit volgende keer gewoon in het forum ofzo, dit is gewoon pure traffic genereren…

 11.    250 XP
  Azzwanker's avatar

  @Thijzzy:

  Idd

Call of Duty: Modern Warfare Collection opgedoken voor de PS4
Modern Warfare 3 voorzien van een ‘zeer bescheiden’ update
Nieuwe game modi voor Modern Warfare 3 lanceren vandaag
Dit weekend Double Weapon XP voor Call of Duty: Modern Warfare 3