In 2007 verscheen één van de allereerste PlayStation 3 games die zich bijna volledig richtte op een multiplayer, namelijk WarHawk. Sinds enkele maanden gaan er allemaal verschillende geruchten de ronde dat er binnenkort mogelijk een nieuw deel in de WarHawk serie zal verschijnen, hierover zijn vandaag opnieuw enkele geruchten opgedoken.

Een Arabische PlayStation Community site melde namelijk dat één van hun redacteuren een exclusieve preview had gekregen over het langverwachte vervolg van WarHawk. Hij vertelde onder andere dat deze tweede WarHawk game, een volledige singplayer zal bevatten en een 4 speler coop modus. Over de multiplayer had hij te vertellen dat je tot 32 spelers in één map zal kunnen spelen en dat er maar liefst 25 speelbare maps aanwezig zullen zijn. Hij vermelde namelijk het volgende op hun site:

○ Het spel zal een verhaallijn bevatten
○ Er zal ondersteuning voor co-op zijn
○ De multiplayer kan maximaal 32 spelers aan
○ Er zullen 25 speelbare maps zijn
○ Onder meer tanks, vliegtuigen en motorfietsen worden ondersteund
○ Je kunt bunkers bouwen en die van je tegenstanders vernietigen
○ Het vechten zal worden verbeterd, evenals de camera
○ Grafisch beter dan de eerste WarHawk

Of deze geruchten kloppen weten we voorlopig nog niet, hiervoor zullen we moeten wachten op een bevestiging van Sony zelf. Maar als Sony bezig is met opvolger van WarHawk, zullen ze deze hoogstwaarschijnlijk pas aankondigingen op de E3 beurs.