Het is weer zondag en dat betekent maar één ding; Budgetzondag. Zoals altijd hebben we weer ons best gedaan om de tofste goedkoopste games voor je op te zoeken. Ditmaal hebben we de games

Kane & Lynch 2: Dog Days

Beleef 48 uren pure hel met twee van de meest beruchte criminelen in Kane & Lynch 2: Dog Days. Een simpele opdracht draait verkeerd uit en Kane & Lynch worden geconfronteerd met de verschrikkelijke gevolgen. Ze worden in een situatie gedwongen waar ze moeten zien te overleven en te ontsnappen aan de onderwereld van Shangai. Vernieuwende art direction, meedogenloze actie gameplay en innovatieve multiplayer modus zorgen ervoor dat Kane & Lynch 2: Dog Days boven de andere shooters van 2010 uitsteekt.

Prijs: €9,30
Verzendkosten: €1,98
Link: PlanetAxel (Voorheen AxelMusic)
PayPal: Ja

Just Cause 2

Just Cause 2 is een game van Eidos. In dit deel kruip je weredom in de huid van Rico Rodriguez, een CIA-agent. Just Cause 2 speelt zich af op een erg groot fictief eiland genaamd Panau. Hetgeen waaraan vreselijk veel plezier te leveren is in de game is de grappling hook. Met deze grappling hook kun je je overal aan vastklemmen, van voertuigen tot helikopters en van helikopters tot boten. De game bevat genoeg free roam mogelijkheden waarmee je urenlang lol kunt hebben. Just Cause 2 is een absolute must als je een game zoekt om in te free-roamen.

Prijs: €11,82
Verzendkosten: Gratis
Link: The Hut PayPal: Ja

R.U.S.E.

R.U.S.E. is een strategiegame die draait om het misleiden van jouw tegenstanders. In de Tweede Wereldoorlog krijg jij in een reeks verschillende missies, waarbij tegenstanders enkel zijn te verslaan door ze op verschillende manieren om de tuin te leiden. Zo kun je een leger namaakeenheden op de vijand afsturen, terwijl je tegelijkertijd in het geheim via een andere hoek de echte aanval inzet. Ook kun je radiosignalen van jouw tegenstanders onderscheppen of zelf een radiostilte invoeren zodat tegenstanders geen weet hebben van waar jij mee bezig bent.

R.U.S.E. bevat drie overkoepelende zoomstanden, waarbij elke stand andere mogelijkheden geeft. Het algemene tactische plan maak je op het hoogste niveau, het bouwen en aansturen van eenheden gebeurt op het middelste en het daadwerkelijke micromanagement op het laagste niveau. Eenheden worden van grote afstand afgebeeld als speelfiches, waarbij je de stapel fiches verplaatst om een groep units opdrachten te geven. R.U.S.E. oogt door het gebruik van fiches en het gebruik van misleiding en bluf als een combinatie tussen Stratego en poker.

Prijs: €11,82
Verzendkosten: Gratis
Link: The Hut PayPal: Ja