We hebben de volledige titel van NieR: Replicant ver.1.22474487139… nog steeds niet onder de knie, maar de release van de game komt nu toch wel erg dichtbij. Vandaar dat Square Enix een video van zo’n negen minuten online heeft gezet met een hoop nieuwe gameplay. De ideale manier om de verbeterde graphics, vlottere combat én de herwerkte soundtrack aan ons voor te stellen.

De video zelf toont enkele beelden van onze held die samen met zijn metgezellen Kainé en Grimoire Weiss het woestijnrijk Façade bezoeken en vervolgens ook de Barren Temple onderzoeken. De video eindigt dan ook nog eens met een baasgevecht.

Als je ooit NieR of NieR: Automata gespeeld hebt, dan weet je vast wel dat de soundtrack van deze games een waar hoogtepunt vormt. Om ons al even voor te bereiden op de herwerkte soundtrack van componist Keiichi Okabe, gaf Square Enix ook al enkele soundtracks vrij om te beluisteren.

Hieronder kan je de nieuwe gameplay bekijken, maar ook even wegdromen bij de nieuwe soundtrack. NieR: Replicant ver.1.22474487139… verschijnt op 23 april.

Gameplay:

Soundtrack: