Mogelijke personages GTA V uitgelekt

Dat GTA op dit moment één van de populairste franchises is, hoeven we jullie niet te vertellen. Na het succes van GTA IV kan een vijfde deel eigenlijk niet uitblijven en daarom blijven de geruchten over het nieuwe deel maar komen. Eerder deze maand praatte een vocalist zijn mond voorbij en ook waren er nieuwe aanleidingen voor GTA V.

Na deze twee berichten is er vandaag weer wat opgedoken: een casting voor acteurs die wordt gehouden door ontwikkelaar Take 2. Dit kan natuurlijk ook voor een andere game zijn, maar er staat wel een bekende naam van de personages tussen: James Pedeaston.

Deze beste man is een presentator voor het radioprogramma The Wild Traveller op WCTR in de game Grand Theft Auto: San Andreas. Het lijkt er steeds meer op dat GTA V toch echt in de pijpleiding zit en een aankondiging van deze game lijkt dan ook aanstaande.

CHARACTERS

 • MATTHEW (18-25 Male United States): A liberal young male who believes in a conspiracy made by republicans to undermine America.
 • JOSE (30-40 Male United States): A white creepy man who thinks that technology is a poison against the wilderness.
 • JAMES PEDEASTON.. (40-45 Male United States): A man-boy love activist who just got released from an Indonesian prison.
 • SAMANTHA (20-25 Female United States): A young female obsessed with sex parties, always dreaming of being a Hollywood celebrity.
 • ANTHONY (10-15 Male United States): A young, fast-talking boy fighting for the right of young boys to drink alcohol and have sex.
Boxshot Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V

Releasedatum:
17-09-2013
Genre:
Actie
Uitgever:
Rockstar
Ontwikkelaar:
 1.    181 XP
  Abel's avatar

  Die cast doet me meteen denken aan San Andreas, hopelijk slaan ze die weg in! ^^

 2.    101 XP
  Matssaa's avatar

  ANTHONY (10-15 Male United States) , gerucht voor kinderen in GTA V?

 3.    6677 XP
  Myx's avatar

  Kan niet wachten als ik dit zo lees!

 4.    1553 XP
  Roytjuh's avatar

  @Matssaa:
  Weet 99% zeker dat dat niet zo is. Dan zou het in zo’n beetje elk land in de wereld verboden worden en wordt Rockstar naar de afgrond aangeklaagt door zo’n beetje iedereen. Hooguit is Anthony een NPC voor de cutscene’s, maar andere kinderen zullen buiten de cutscene’s er niet zijn.

 5.    35 XP
  Fukijama's avatar

  @Roytjuh: is wel jammer:( Leuk kindjes neerschieten! FUN!

 6.    54 XP
  gappie88's avatar

  zou wel vet zijn ja die kinderen stuiteren vast goed over je moterkap

 7. Anoniem -   
  piemeltjeinjouwkont's avatar

  @gappie88: Vuile Sadist. XD Ik vind dat er een Mexicaan in de hoofdrol moet en dan moeten ze hem maken zoals die dude in Machette.