GeoHot blijft ontkennen over een PSN-account

Het laatste bericht over de inmiddels beruchte hacker Geohot is dat hij op vakantie is in Zuid-Amerika. Dit terwijl hij nog al zijn data moet geven aan Sony Computer Entertainment Amerika (SCEA). Tevens wordt er door SCEA ook gezegd dat Geohot een PSN-account heeft aangemaakt op één van zijn PlayStation 3’s. Als dit het geval is, dan staat Sony nog sterker in zijn schoenen.

Geohot heeft inmiddels al laten weten dat hijzelf geen PSN-account heeft, maar dat deze is geregistreerd door een buurman van hem. Dit omdat zijn buurman moest wachten op de internetaansluiting van zijn provider. Of dit allemaal waar is weten we nog niet, maar de rechtszaak is nog lang niet afgelopen.

“See, I live next door to George Hotz and we’ve always been good friends,” he said. “At the time I bought the console, I was waiting to be connected to the internet by my ISP so I asked Hotz if I could use his for a while. Good neighbors, that’s all.”

 1.    140 XP
  fons78's avatar

  Sukkel van een geohot , net goed kei hard aan pakken zulke mensen

 2. Anoniem -   
  Anoniem's avatar

  beetje vergezocht maarja 😀

 3. Anoniem -   
  Hennie's avatar

  Sony stelt zich gewoon aan stel zeikerds 😉 geohot 4 president! 🙂

 4. Anoniem -   
  Vincent's avatar

  Sony 4 president, gewoon keihard aanpakken die vent

 5.    219 XP
  SuperDre's avatar

  hahaha… das balen voor Sony… @fons78, nee geohot is geen sukkel, ze moeten juist al die sukkels aanpakken die zitten te cheaten en illegale gamez zitten te spelen (ofwel 90% waarschijnlijk van je vriendenkring (ik bedoel hier dus ook PC-games mee)).. We pakken hier toch in nederland toch ook de hardrijders aan en niet de autofabrikanten omdat die het mogelijkmaken om te hard te rijden….

 6.    118 XP
  nWo_CyBerMaNiaC's avatar

  @SuperDre:
  Das één van de slechtste vergelijkingen ooit.

 7.    120 XP
  vgamer's avatar

  Het mooie is dat dit nog niet eens de werkelijke rechtszaak betreft. Het betreft alleen WAAR de rechtszaak gehouden wordt, New Jersey waar Geohot woont of California.

  Waarom california vraag je je af? Sony weet dat de rechters daar meer aan de kant van de bedrijven staan. Beetje vreemd en vuil spel vind ik om eerlijk te zijn.

  Overigens heeft hij al zijn data al aan Sony overgedragen. Dus waar jullie dat vandaan halen dat ie dat nog niet heeft…
  (serieus, raadpleeg groklaw.net, het is meestal accurater dan wat jullie tot nu toe schrijven, psx-sense lijkt met de dag meer een verlengde van Sony’s PR afdeling
  dan een onafhankelijke gamessite…)

  Ook interessant:
  http://www.groklaw.net/article.php?story=20110327185437805 (protip: maak er een nieuw nieuwsartikel van, bijv. “Sony is aan de winnende hand…”)

 8.    219 XP
  SuperDre's avatar

  @nWo_CyBerMaNiaC:
  oh, verklaar je nader. want IMHO is geohot die een product heeft geleverd die misbruikt wordt door anderen, dat is dus precies wat bij een autofabrikant ook gebeurd met de auto’s die ze leveren aan een hardrijder.. Let wel dat geohot’s patch GEEN Illegale games mee te spelen waren, dat waren anderen die met zijn werk (en die van anderen) verder zijn gegaan..

 9.   
  Engel_des_Doods's avatar

  rot op met die looser

  tijd voor gamenieuws dan deze brainless sh!t