Binnenkort eindelijk de aankondiging van Modern Warfare 3?

Heel wat mensen wachten nu toch al een hele tijd op de langverwachte aankondiging van de nieuwe Call of Duty. Eerder dachten we dat het wachten eindelijk voorbij was, maar dit leek dan voor een gewone kort film te zijn van een fan.

Vandaag heeft het UK PlayStation magazine PSM3 laten weten dat het misschien niet zo lang meer zal duren voordat de nieuwe Call of Duty zal worden aangekondigd. Volgens hun zou het volgende deel namelijk aangekondigd worden midden april. Zij vertelden vandaag namelijk het volgende:

“The next in Activision’s megaton FPS series will be announced in mid-April.”

Tevens vertelde PSM3 ook dat het volgende deel volgens hun hoogstwaarschijnlijk Modern Warfare 3 zal zijn. Hierin zullen Soap and Price op de vlucht zijn en zullen we wat achtergrondinformatie te zien krijgen over één van de meest geliefde Call of Duty personages, Ghost.

“Modern Warfare 3 may contain at least some sections linking back to the past of popular character Ghost.

Based on the ending of MW2, we’d be surprised if the story doesn’t pick up with Soap and Price on the run, after they were set up by General Shepherd.”

Wij hopen in ieder geval dat deze geruchten kloppen, maar om het absoluut zeker te weten zullen we moeten wachten tot midden april. Wij van PSX-Sense zullen jullie zeker op de hoogte houden.

Boxshot Call of Duty: Modern Warfare 3

Call of Duty: Modern Warfare 3

Releasedatum:
08-11-2011
Genre:
Actie
Uitgever:
Activision
Ontwikkelaar:
Call of Duty: Modern Warfare Collection opgedoken voor de PS4
Gepubliceerd op 18 mei, 2014 om 17:00
Modern Warfare 3 voorzien van een ‘zeer bescheiden’ update
Gepubliceerd op 26 apr, 2013 om 08:08
Nieuwe game modi voor Modern Warfare 3 lanceren vandaag
Gepubliceerd op 2 okt, 2012 om 15:22
Dit weekend Double Weapon XP voor Call of Duty: Modern Warfare 3
Gepubliceerd op 13 sep, 2012 om 14:47
 1.    253 XP
  Xenopredator's avatar

  Nou…zal wel weer lekker uitmelken worden! Altijd leuk bij de cod serie!

 2.    157 XP
  J-u-s-t_M-e's avatar

  deja vu

 3.    344 XP
  Galaick's avatar

  is die serie nog steeds niet opgegeven? Hoeveel delen had Guitar Hero ter vergelijking?

 4.    376 XP
  Mark k.'s avatar

  iedereen de SERIE is uitgemolken, het verhaal is maar 2 games lang.
  ik weet meer games waarbij dat langer is. en IK vondt dat het verhaal wel goed was. dus ga niet zeggen dat het verhaal is uitgemolken, want dat is niet zo. mijn mening 😀

 5.    276 XP
  ClankStar's avatar

  Het zou mij eerlijk gezegd een worst wezen of dit klopt, want dat er dit jaar een CoD komt dat weet ik onderhand ook wel. En als die CoD verkoopt dan komt er volgend jaar weer een, etc.

  En zo krijgen we weer dezelfde game met andere maps en wat andere wapens. Het enige leuke aan CoD vindt ik de zombie mode…

 6. Anoniem -   
  Chromath's avatar

  Als ik ‘m koop, doe ik dat alleen om de singleplayer te spelen. Multiplayer ben ik nu echt wel spuugzat, wordt tijd dat de kwaliteit van het hele spel verbeterd wordt. Niet meer ieder jaar, maar gewoon wat meer tijd, kunnen ze misschien eindelijk eens kwaliteit afleveren.

 7. Anoniem -   
  trim's avatar

  allee laat de hype nu al beginnen, met dank aan psxsense. Moet die eindelijk echt in de titel staan? Man man man, elke keer weer die overhyping van een bagger spel, stop er nu eens eindelijk mee

 8.    117 XP
  Four-Roses's avatar

  Als het maar niet in de ruimte afspeelt,ze hebben er naar mijn idee twee jaar voor aangezien het ene jaar treyarch is en het andere jaar iw is die hem mag uit brengen…. Lijkt me tijd genoeg voor een goeie game zowel als sp en als mp! En helemaal als er nog een derde partij mee gaat doen, dan hebben ze zelfs twee jaar de tijd! Sledge hammer was dat als ik niet vergis…..

 9.    1919 XP
  ddvos's avatar

  als ze het een beetje simpel houden zo als cod 4 dan kan het denk ik een best leuke game worden

 10.    215 XP
  Tijmen's avatar

  Ach, als de multiplayer de goede dingen van MW2 en Black Ops combineert ben ik tevreden. Al dat gebitch over uitmelken, het is een lekkere game om even hersenloos een halfuurtje online te knallen.

 11. Anoniem -   
  Lars's avatar

  Cod4 re-make? ^^