Ubisoft heeft aangekondigd dat het derde seizoen van Hyper Scape op 11 maart van start gaat. Dit seizoen, dat de titel ‘Shadow Rising’ draagt, is voor alle spelers van de game gratis beschikbaar en komt vanzelfsprekend met een nieuwe Premium Battle Pass die je van 100 Tiers voorziet.

Een van de belangrijkste aanpassingen met dit seizoen is dat de map vernieuwd zal zijn, dit onder de noemer ‘Neo-Arcadia 2.0′. Hier hoort ook een nieuwe hack bij: Firewall. Spelers kunnen daarmee een kogelwerende barrière opstellen terwijl zij er zelf wel doorheen kunnen schieten.

De vernieuwde map zal een aantal nieuwe bezienswaardigheden bevatten, het terrein zal meer gevarieerd zijn en het kent nog meer zones om te doorkruisen. In het hoofdmenu tijdens matchmaking zien spelers nu de 2D Hub Flow toegevoegd, waar spelers hun hele team in uitrusting kunnen bewonderen. Ook kan hier de in-game locker en winkel benadert worden.

De nieuwe Battle Pass geeft spelers een hoop cosmetische extra’s om vrij te spelen. Deze pas kost 950 Bitcrowns, maar er is ook een variant verkrijgbaar voor 2.250 Bitcrowns: de Hyper Battle Pass. Beide leveren ze veel op per Tier die je omhoog gaat.