Sinds een paar dagen is er een nieuwe Need for Speed: Shift verkrijgbaar, namelijk Shift 2 Unleashed. Deze game speelt zich wederom af op de circuits met de meest snelle auto’s en erg intense crashes. Wij mogen in samenwerking met uitgever Electronic Arts drie exemplaren weggeven van deze game. Beantwoord de onderstaande vraag om kans te maken op één van de drie exemplaren van Shift 2 Unleashed.

Welk antwoord bevat een auto die NIET in de game zit?

A Porsche 911 GT2, Porsche Carrera GT, Lancia Delta HF Integrale
B Aston Martin DB9 Coupe, Audi RS 4, Porsche 911 GT2
C Mazda MX-5, McLaren F1, Mercedes-Benz SLS AMG
D Pagani Zonda F, Volkswagen Polo, Porsche Carrera GT

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Need for Speed: Shift 2 Unleashed'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Electronic Arts zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 15 april. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Electronic Arts.