Een nieuwe maand is aangebroken en ook de eerste zondag van deze maand. Dit betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe Budgetzondag met een heleboel toffe goedkope games. Het overzicht van afgelopen maand zul je morgen op PSX-Sense kunnen lezen. Vandaag hebben we de drie games Tekken 6, Need for Speed: Shift en Rainbow Six Vegas 2.

Tom Clancy’s Rainbow Six Vegas 2

Rainbow Six Vegas 2 is het vervolg van het succesvolle eerste deel van de Rainbow Six franchise. Rainbow Six Vegas 2 is een first person shooter. Verwacht geen heftige chaotische shoot-outs zoals bij Modern Warfare 2 want bij Rainbow Six draait het namelijk om iets anders. In deze game gaat het voornamelijk om de tactiek die je kiest zodat je je vijand kan uitschakelen. Hoewel deze game al aardig lang verkrijgbaar is kunnen wij je de game nog steeds aanraden.

► Prijs: €13,99
► Verzendkosten: €2,-
► Link: YourGameZone
► iDEAL: Ja

Need for Speed: Shift

Met Need for Speed SHIFT beleef je sensationeel raceavontuur. Je hebt keuze uit een arsenaal aan auto’s en kunt racen op tal van circuits over de hele wereld.

De extreem hoge snelheden en de geavanceerde besturingsmogelijkheden maken van Need for Speed SHIFT de ultieme racegame van het jaar.

► Prijs: €16,99
► Verzendkosten: €1,95
► Link: Gameliner
► iDEAL: Ja

Tekken 6

In Tekken 6 wordt er traditiegetrouw een King of Iron Fist-toernooi gehouden. Daar willen alle bekende vechters uit het Tekken-universum natuurlijk bij zijn, waardoor zowel oude bekenden als nieuwe gezichten voorbij komen. Samen vormen zijn de grootste verzameling vechters tot nu toe in een Tekken-game.

Zoals altijd in de Tekken-serie, staat ook in Tekken 6 knokken centraal. In deze fighting game kun je het in een groot scala aan interactieve omgevingen opnemen tegen vele strijders, die allen hun eigen speciale aanvallen en bewegingen hebben. Ook kun je een eigen vechter samenstellen, die je precies naar jouw wensen kunt vormgeven.

Er kan niet alleen tegen computergestuurde tegenstanders gevochten worden, maar ook tegen andere mensen. Online kun je het tegen spelers van over de hele wereld opnemen. Hierbij kun je ervoor kiezen om een bekend personage te gebruiken, maar je kunt ook een zelf gecreëerde vechter inzetten.

► Prijs: €15,42
► Verzendkosten: Gratis
► Link: The Hut
► iDEAL: Ja