‘Anonymous’ haalt alles van PlayStation offline en zet video op Youtube

Anonymous is op het moment druk bezig, ze zijn namelijk alle PlayStation websites aan het neerhalen middels een DDos-attack inclusief het PlayStation Network. Sony heeft inmiddels ook al gewaarschuwd dat je spontane interrupties kan krijgen tijdens het online gamen. Ook de PlayStation Store is op het moment onbereikbaar. Bovenstaande video werd zojuist op Youtube gezet door de Anonymous-leden. Eerder vandaag verklaarde het team al de oorlog aan Sony vanwege het rechtelijk vervolgen van Geohot en Graf_Chokolo.

 1. Anoniem -   
  Ariwari's avatar

  wtf?

 2.    167 XP
  henkie's avatar

  ze maken het voor de ps3 gebruiker alleen maar slechter

 3. Anoniem -   
  Macrox's avatar

  Geweldig ze willen de users beschermen door sony aan te vallen, maar ondertussen verneuken ze het juist voor de mensen die ze willen beschermen. Way to go anonymous -.-

 4. Anoniem -   
  Tim's avatar

  Nu heeft Sony een probleem (:

 5.    270 XP
  Maurie's avatar

  wat een losers!
  ik vond ze al kansloos door de ps3 te hacken.
  en als ze het ook nog verpesten van ‘onschuldige gamers’ dan hoop ik dat sony ze zo keihard aanpakken dat ze nooit meer iets kunnen uithalen op een console. sony moet zich NOOIT NEVER EN TENIMMER laten kennen!

 6.    816 XP
  k1ll1ng5pr33's avatar

  Freedom of Speech blablabla.. Hierdoor schaden ze niet alleen Sony, maar ook een hoop gamers (consumenten). Doen ze goed. >_>

 7.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  1 word pak die hacker ik denk alle waarom doet me PS3 gek op de store!!!

 8.    250 XP
  Azzwanker's avatar

  Wat een prutsers…..ze hoeve niet voor mij op te komen……! Fck off

 9. Anoniem -   
  KlingKlang's avatar

  Comment deleted

 10.    267 XP
  Emile's avatar

  Wat een klootzakken! henkie heb hier helemaal gelijk!

 11.    276 XP
  ClankStar's avatar

  Natuurlijk snap ik de woede van iedereen, maar we hoeven er geen ziektes bij te hebben en doodsbedreigingen ook niet. Houd het dus ietsjes netter aub.

 12. Anoniem -   
  marco's avatar

  nou ze zeggen van alles maar als het er op aan komt
  moet het allemaal nog zien dat ze dat wel doen want anonymous weet donders best dat ze dat niet kunnen doen want het gaad wel om bergen beveiliging

 13.    559 XP
  Dutch-StYloZz's avatar

  Wat een sneue gasten van Anomymous. Omdat Sony iets doet tegen die 2 eikels van hackes ๐Ÿ˜› moeten hun het verpesten voor de gewonen gebruikers door de servers van PSN eruit te halen. echt sneue gasten.

 14. Anoniem -   
  grotebaas's avatar

  Wat een stelletje hufters. Laat de ps3 met rust, ga je moeder pesten!! Stelletje eikels zijn het… beetje de lol voor anderen verpesten

 15. Anoniem -   
  Patty's avatar

  Jahoor, die gasten hebben vast aandacht te kort en krijgen plots het “GENIALE” idee om het PlayStation Network te hacken.. Of hun zijn gewoon enorme debielen of ze waren enorm dronken toen ze op dat idee kwamen :s Hoe dan ook, DANK JULLIE WEL ANONYMOUS VOOR HET VERPAUPEREN van het PlayStation Network, want jullie bereiken hier niks mee, jullie verneuken het alleen voor alle PlayStation gebruikers. En waarom?..

 16. Anoniem -   
  Jeroen's avatar

  Sinds ik crysis 2 de patch 1.02 installeerde had ik problemen met de multiplayer. Zou het dan toch aan deze kneusjes liggen dat ik niet online kan?

 17. Anoniem -   
  Ray-Play's avatar

  Mensen hoe oud zijn we nou… Dit meent die ‘anynomous’ toch niet? Die gast of ‘gasten’ zijn gewoon van die gasten die het rukken zat waren en toen maar eens dachten van; ‘ hee, Sony heeft onze billemattie GeoHot aangeklaagd, kom we gaan ze pesten!’ en dit is sabotage van het ps3 netwerk… Dat kan Sony weer goed gebruiken, die anonymous wordt binnen een maand ontmaskerd wordt die ook weer aangeklaagd, dam staat er weer zo’n rukkertje op en dan begint het weer van voor af aan… ACT YOUR G*DD*MNED AGE!!! s
  Groetjes, Ray-Play PSN: ray-play

 18.    1562 XP
  dikked's avatar

  KUT !!!!!
  eindelijk iemand die ook werkelijk wat doet met zijn bedreigingen.
  maar nu zijn wij het bokje ๐Ÿ™

 19.    92 XP
  PrimeNL's avatar

  Wat n eikels. Als ze de EULA (end user liscense agreement lezen staat daar in dat je de console bezit en niet de software die erop staat en deze dus niet mag aanpassen… (deze blijft eigendom van sony) En wat heeft geo hot (sukkeltje) gedaan. Precies dit!!! Dus aanpakken die hap!! En hard!!!

 20.    518 XP
  rufuzmitchell's avatar

  wat zijn dit nou weer voor heumeu’s? Dit is net zoiets als opkomen voor huiseigenaren door al hun huizen in brand te steken…

  krijg wat mij betreft maar wel een ziekte hoor..ik wil niet dat deze mongolen voor mij opkomen want dat kan ik zelf wel..bedankt voor de hulp anonymous!!!

 21.    1919 XP
  ddvos's avatar

  Wie wilt er nou aan hun kant staan ? Dan kan je zelf toch ook niet game

 22.    30 XP
  BelgiumAllstars's avatar

  no life! das het enige wat ik te zeggen heb

 23.    954 XP
  Patrick.G's avatar

  Hehe die gaan net zo hard de bak in als geohot

 24.   
  Engel_des_Doods's avatar

  Gaaaaaaaaaaaap

 25.    38 XP
  peeett's avatar

  Jammer dat er veel hier zijn die hun ps3 van pappie en mammie hebben gehad en er zelf niet hard voor hebben gewerkt en niet beseffen dat ze een super apparaat hebben staan waar we genoeg geld voor hebben betaald en wat verpakt is als een leeg blik. Hacken van games en kopieeren daarvan hoeft voor mij ook niet. Maar wat meer vrijheid in de software zou ik geweldig vinden. Ik support geohot met zn strijd tegen sony. Hoe dit afloopt heeft gevolgen voor de hele gamesindustrie

 26. Anoniem -   
  Ron Mollen's avatar

  Sorry maar dat vind ik echt een domme opmerking.
  Ik ben 45 jaar dus je kunt wel zeggen dat “ik hard heb moeten werken” voor mijn PS3.
  Al dat gehuil over dat je zelf moet weten wat je doet met je console.
  Al die mensen die blaaten over other OS ed, willen gewoon gratis spellen downloaden, en spelen waar ontwikkelaars vele miljoenen ingestoken hebben.

 27.    38 XP
  peeett's avatar

  @ron mollen: “Al die mensen die blaaten over other OS ed, willen gewoon gratis spellen downloaden, en spelen waar ontwikkelaars vele miljoenen ingestoken hebben.”

  Is wel een heel snel getrokken conclusie. Wel eens gehoord van opensource software?

 28.    45 XP
  Ron's avatar

  @peeett:
  Natuurlijk maar een spelconsole cq mediacenter koop je daar nier voor, daar schaffen de meeste mensen een PC voor aan.

  En voor je nu gaat zeggen dat ik er niets van begrijp, ja je kunt ook open source software voor je smart phone draaien, maar dat is nog steeds een ander verhaal.

 29.    672 XP
  MightyMostert's avatar

  Een hele tekst geschreven en hoppa alles weer weg door een verversing.

  Laatste bericht op deze site: Mijn steun gaat naar Sony!!

 30. Anoniem -   
  Bassie's avatar

  Nu nog iedereen zo positief, ”pak Sony aan, anonymous!” en ”haha pak ze”

 31.    140 XP
  fons78's avatar

  @Tim:
  Sony heeft geen probleem , de mensen van Anonymous hebben een HELEEE GROTE probleem , hoezo ? nou dat zal ik je vertellen ?

  Als de playstation store niet meer werkt hoe veel geld loopt sony entertainment mis ………… ja heeel veel
  En wat zal er gebeuren zodra sony de mensen van Anonymous hebben ……….. ja precies ze kunnen betalen de schade en de geld die sony mis heeft gelopen

 32.    428 XP
  Djives's avatar

  @MightyMostert:

  Ik heb dit ook al gemeld kreeg alleen maar commentaar, ze doen er toch niks aan.

  @topic
  Hack die PSstore dan ofzo. Dan kunnen wij wat leuks downloaden vanplaats network te laten flippen, heb je hun echt niet mee.

 33.    219 XP
  SuperDre's avatar

  ff ter verduidelijking: Anonymous heeft NIETS te maken met de PS3 ‘hacking’scene en dus ook NIETS te maken met Geohot of Graf.

  Het zijn gewoon een stel zieligers die graag in het nieuws komen, en nu dus de aanklachten tegen de PS3 hackers misbruiken om weer lekker in het nieuws te komen.. Anonymous heeft dus ook niets te maken met enige hacks die er uit zijn gekomen voor de PS3..
  overigens zijn de hacks niet het probleem, maar de loosers die ze MISbruiken, en daar moet Sony hard achter aan, want dat is namelijk ook heel makkelijk te achterhalen..

 34.    219 XP
  SuperDre's avatar

  @Ron Mollen:
  Sorry hoor, maar ik wil helemaal niet OtherOS terug om illegale spellen te kunnen spelen (dat gaat daar niet eens mee), ik wil gewoon mijn functionaliteiten terug waarvoor ik betaald heb. Illegale games interesseren mij totaal niet, ik heb meer dan 100 PS3 games die ik door goed rondkijken op internet gewoon voor lekker weinig heb kunnen kopen (allemaal nieuw).

 35.    12 XP
  MTP85's avatar

  Rot op met hun man! Ze hebben alleen de mensen die online gamen ermee en dat zijn er dus nog alwat. Laat on gwn met rust man! Vanadaar dat ik gister dus 2 keer niet kon inloggen

 36. Anoniem -   
  jimmymen's avatar

  wie heeft die video link die naar youtube gaat, wwant ben op school en kan hem niet zienen ook niet vinden

 37.    38 XP
  jaansen's avatar

  ik probeerde crysis 2 demo te spelen, maar ik kon niet online komen, als dat hier door komt zijn ze echt een stelletje noobs

 38.    369 XP
  matthijs222's avatar

  JONGENS! ik heb een tijdje geleden onderzoek gedaan naar Anonymous
  Het is in feite een groep die nogal veel haat groeit voor alles en iedereen. Ze stellen zichzelf voorop als degene die alles goed doen.
  Zoek er niet teveel naar, hun sites zijn mega deprimerend.
  Ze zijn (helaas) een tamelijk grote groep, dus iedereen binnen deze groep kan de Ddos aanvallen sturen, dus is de groep niet echt op te pakken.
  Ik hoop dat Sony terug weet te vechten, maar dit is geen makkelijk tegenstander…

 39.    120 XP
  vgamer's avatar

  @Ron Mollen:
  Misschien moet je je dan gedragen als een volwassene, van 12-jarigen verwacht ik nog dat ze hun mening verkondigen zonder eerst onderzoek te doen maar ga nou niet zeggen dat jij, als volwassene, dit ook kan doen. Mocht je toch geinteresseerd zijn, dan raad ik je aan mijn topic te lezen op het forum van psx-sense, onder het kopje ps3 algemeen (‘de waarheid omtrend Sony’)

  Het wordt eigenlijk ondertussen wel oud, psx-sense post iets over hackers, de schapen verkondigen hun mening zonder te weten waar het over gaat en zo blijft het maar doorgaan.

  Het is goed om te zien dat er toch nog een paar mensen onderzoek hebben gedaan alvorens hun mening te verkondigen. Misschien doet anonymous wel extreem en het is ook niet goed te praten. Maar wat Sony in de rechtbank doet is niet veel beter.

 40.    101 XP
  Biefstuk's avatar

  ow ik heb nog niks gemerkt hehe

 41.    844 XP
  thom430's avatar

  Wat een ongelofelijke hypocrieten.

  Sony verwijdert een functie, waar ze al het recht voor hebben, een tienduizend tal 4chan kleuters word boos en nu kunnen miljoenen mensen niet op PSN, wat ook gewoon een functie is van de PS3.

  Ongelofelijk hoe denken met lul en aandacht-tekort tot dit soort situaties leid.

 42.    2260 XP
  nWo_xShiiszlezz-'s avatar

  Heb wel respect voor anony.
  Want, zo maakt hij Sony aan het zweet, en daardoor weten ze op een รฉรฉn of andere manier de ps3 weer een stapje erger te beveiligen.
  DAARDOOR, kunnen wij weer beter gamen (tot een bepaalde tijd).

 43.    181 XP
  Abel's avatar

  Ojee, mensen kunnen niet meer online met hun beste vriend en dan gaan ze schelden. Wie zijn hier eigenlijk de no-lifers?

 44. Anoniem -   
  carl's avatar

  nou nou nou iedereen zo onpositief op anonymous. ik vind het best wel goed wat ze doen. Maar ik hoef ook niet te zeiken want mijn ps3 is nogsteeds gehackt. ik mis de psn ook niet eigelijk

 45.    38 XP
  peeett's avatar

  @ron mollen: belachelijke reacties en gedachtengang voor een man van 45 jaar. Als sony wat meer open is. En meer software ontwikkelen voor de ps3 mogelijkt maakt zou dit allemaal niet aan de hand zijn. De ps3 kan t aan, waarom er geen gebruik van maken? Heb niet voor niks een paar honderd euro neergelegd voor mijn ps3.

 46.    3745 XP
  vinnie1234's avatar

  Anonymous zet hem op ๐Ÿ™‚

  In tegenstellingen tot veel hier sta ik vol achter ze ๐Ÿ˜€
  Laten ze al die bedrijven maar is aan pakken ๐Ÿ˜€
  Als ze ook nog is brein naar de klote halen ๐Ÿ˜€

  En ja IK koop mijn spellen gewoon :)!

 47.    54 XP
  deltra's avatar

  Kunnen wij niet iets doen om dit te stoppen.
  We zijn alleen maar reacties aan het plaatsen terwijl we actie moet voeren.

 48.    420 XP
  Zwerver7's avatar

  Alleen maar dom wat ze doen, krijg je alleen maar meer problemen en een zwaardere straf.

 49. Anoniem -   
  tim's avatar

  @fons78: Hmm ja, het probleem is dat Anonymous uit 100en misschien wel 1000en mensen bestaat. Op twitter staat hoe je mee doet met anonymous, en dat waren er gisteravond met sony nog al veel, het was namelijk ook nog een trending topic. Zoals gezegd, Sony heeft een probleem, anonymous cq 4chan pak je niet zomaar op/stop je niet ;). Sorry voor het warrige bericht heb nogal haast, plaats vanavond wat uitgebreider

 50. Anoniem -   
  Seffie's avatar

  “We do not accept greedy companies”

  Bedrijven zijn erop uit om winst te maken, zoveel mogelijk het liefst. Ze willen altijd meer, en of je het hier nou mee eens bent of niet, zo is het nou eenmaal. Het verbaast mij nog steeds dat sommige mensen zich hierover verbazen.

  En als je OtherOS hebt gebruikt voor inderdaad opensource doeleinden dan snap ik dat je nu baalt. Maar stel jij staat aan het hoofd van sony, en je hoort dat mensen wellicht de playstation kunnen hacken door de OtherOS functie. Daar zie je je omzetgroei wegvliegen. Daar gaat je extra winst. Dat wil je voorkomen, dus verwijder je OtherOS. Dat dat nou uiteindelijk niet heeft geholpen, ja dat wist sony ook niet van tevoren.

  Maar dat anonymous inderdaad het PSN gaat hacken dat slaat nergens op. Dat ze de officiele sony en playstation site neergooien oke. Maar het PSN zodat gamers nog minder gebruik kunnen maken van de functionaliteit van de Playstation 3 is wel een beetje krom.

 51.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Trieste nerds

 52. Anoniem -   
  rwss's avatar

  @Ron Mollen, hoe kan jij nou weten waar wij dergelijke functionalitiet voor willen gebruiken, kan jij de mensen persoonlijk dat jij zulken oordelen kan maken.
  Mooi om te horen dat je zelf voor je P$3 hebt gewerkt, mij respect verdien je hiervoor, maar er zijn ook velen die dit niet hebben gedaan.
  Begin n’s voor je eigen deur te vegen.

  De XMB maakt gebruik van zeer veel stukken open source software welke niet gebruikt mag worden zonder open source te blijven, $ony is hiermee in overtreding, waarschijnlijk nog nooit gehoord van de GNU Public License, $ony lapt deze licentie flink aan z’n laars.
  Het is niet meer dan normaal dat mensen zich gaan verzetten hierdoor.

  Waarom zou iedereen die het Other OS wil gebruiken op de P$3 zich bezich houden met illigale software, ik snap die bekrompen beredenering niet.
  Ik zou zeggen probeer Linux eens, werk er n’s mee, vorm nu eens echt een eigen oordeel over een Ander OS en loop niet met het kude volk mee a.u.b.

  Vericht zelf onder zoek over hoe dingen nu werkelijk zijn.
  Ik stel het niet op prijs omdat ik het Other OS wil gebruiken dat ik dan ook maar ben voor illigale software gebruiker uit gemaakt word, als iemand van 45 zou je beter moten weten en een volwassen reactie moeten plaatsen.

 53.    169 XP
  nWo_xPsyKo-'s avatar

  anonymous wankers

 54.    393 XP
  IDevasTaToR's avatar

  Geen idee wat ze hiermee willen bereiken, ze zeggen dat ze voor de gamers zijn. Maar tegelijkertijd knallen ze het PSN offline zodat wij niet meer kunnen spelen? :O Steekje los bij die gasten..

 55.    51 XP
  DaRoeler's avatar

  Anonymous verklaart de oorlog aan miljoenen gamers. Wat kunnen wij doen tegen die eikels? [><]

 56.    9 XP
  tariktetouani's avatar

  Triest

 57. Anoniem -   
  Lars's avatar

  Ik vind het juist wel grappig.
  Ben wel eens benieuwd hoever ze komen..
  En als ze ver komen of Sony zwicht:)

 58.    10 XP
  Jayss's avatar

  echt vindt het nergens opslaan.
  ze verpesten het voor iedereen.