UPDATE: Naughty Dog heeft inmiddels gereageerd op onderstaande screens. Deze zijn helaas niet van Uncharted 3, maar door iemand anders gemaakt voor het goede doel ‘Gamers Heart Japan’:

“That screenshot of Elena? Not from U3, it’s from a custom animation for Gamers Heart Japan charity –http://www.gamersheartjapan.com/ #fb

Ontwikkelaar Naughty Dog is inmiddels ook weer bezig aan hun derde PlayStation 3 exclusive sinds de release van Sony’s gameconsole. Natuurlijk is het de derde game met Nathan Drake in de hoofdrol, Uncharted 3: Drake’s Deception. Eigenlijk hebben we te weinig footage van de game tot nu toe, terwijl we deze na de zomervakantie kunnen verwachten.

Vandaag zijn er twee in-engine screenshots opgedoken met Elena, Nathan Drake en Sully. Inmiddels is het ook al bekend dat dit screenshots zijn van een video die de ontwikkelaar heeft gemaakt voor een goed doel die bezig is voor… jawel, Japan. Hopelijk krijgen we zo spoedig mogelijk de video te zien, aangezien dit de kwaliteit zal zijn die we kunnen verwachten van Uncharted 3: Drake’s Deception.