Het tekort aan PlayStation 5 consoles is nog altijd erg groot en dat maakt dat veel gamers continu misgrijpen. Elke retailer heeft zijn eigen aanpak en Coolblue doet het al sinds de release van de console middels een verloting. Hetgeen je daarvoor nodig hebt is de Coolblue app en een inschrijving, wat velen van jullie inmiddels ongetwijfeld gedaan hebben.

Op het moment dat Coolblue een nieuwe voorraad PS5 consoles binnenkrijgt, dan worden er willekeurige inschrijvingen geloot en die komen in aanmerking voor de aanschaf van een PS5. De volgende loting zal vandaag de hele dag plaatsvinden en als je ingeschreven was voor de loting van 8 maart, dan doe je automatisch mee.

Nog geen inschrijving? Dan zul je moeten wachten op een latere kans, gezien het op dit moment niet mogelijk is om je voor deze loting in te schrijven. Mocht je geloot worden, dan krijg je automatisch bericht.

De console wordt natuurlijk via meerdere kanalen verkocht en via onze bot blijf je automatisch op de hoogte. Voor meer informatie daarover kan je hier terecht.