Of het om een lek of een hoax gaat weten we niet, feit is wel dat er op internet een aankondiging is verschenen voor nieuwe Call of Duty: Black Ops DLC. De map pack zou volgens de afbeelding Escalation heten en zou moeten verschijnen op 5 mei.

De informatie verscheen op de website van GAME Australië, een (web)winkel. De pagina waarop de informatie stond verdween alweer snel, wat er op kan wijzen dat ze per ongeluk de pagina te vroeg online hadden gezet. Voordat de pagina offline werd gehaald hadden veel mensen de pagina echter al opgeslagen, waardoor de informatie nog steeds door iedereen is te vinden.

Op de screenshot van de informatie zien we dat de DLC vier nieuwe multiplayer maps en één nieuwe zombie map met zich mee brengt. Ook staat er informatie op over de thema’s van de nieuwe maps, zo zou één map als thema een dierentuin hebben, de tweede nieuwe map een hotelthema, de derde zich afspelen rond een konvooi en de vierde heeft iets te maken met een opslagloods. Bij de zombie map staat de tekst ‘Overleef de oproep van de doden’, waaruit niet echt op te maken valt hoe de map eruit zal zien. Het is natuurlijk goed mogelijk dat de namen van de maps gelijk het thema zijn, in dat geval heet de nieuwe zombie map ‘Survive’.

De screenshot kan je bekijken door op de afbeeldingen bovenaan deze post te klikken. Als de informatie waar blijkt te zijn dan lees je dat natuurlijk snel op PSX-Sense, mocht dit om een fake gaan dan meldden we dat uiteraard ook.