Als je recent de PlayStation Plus game Concrete Genie gedownload en gespeeld hebt, dan hebben we nu nog een leuke aanvullende actie voor je! In samenwerking met Sony PlayStation mogen we namelijk een jaarabonnement op PlayStation Plus weggeven en we doen hier ook wat Concrete Genie goodies bij.

Het pakket bestaat uit een Concrete Genie T-shirt, een set stickers en een pluche Concrete Genie wezen, zoals je op de foto hierboven kan zien. Perfect voor de liefhebber van de game dus, die ook nog een jaartje extra wil genieten van wat PlayStation Plus te bieden heeft.

Wat moet je doen om kans te maken op deze prijs? Geef antwoord op de onderstaande vragen:

Vraag 1: Hoe heet de plaats waar Concrete Genie zich afspeelt?
Vraag 2: Wat zijn Genies precies?

Weet jij de antwoorden? Stuur die dan in en volg daarbij de onderstaande stappen.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Concrete Genie'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Sony PlayStation zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 3 april 2021. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Sony PlayStation.