Je zal het vast gemerkt hebben dat we het grote deel van de donderdag en afgelopen nacht niet online waren. Inmiddels zijn we weer bereikbaar, maar het kan zijn dat nog niet alles optimaal functioneert. De reden dat we voor bijna 24 uur offline zijn geweest komt doordat we te maken hebben gehad met een harde schijf die niet langer goed functioneerde. Met andere woorden: die is aan het eind van zijn Latijn.

Gelukkig hebben we natuurlijk back-ups, maar met een website als PSX-Sense kost het even om dat opnieuw terug te zetten op een nieuwe harde schijf en dat is waar we de hele tijd mee bezig zijn geweest. Uiteraard ging dat ook niet zonder de nodige hindernissen onderweg, wat dus een leuke uitdaging is geweest.

Maar het belangrijkste is dat weer up & running zijn en dat er zo goed als geen data verloren is gegaan. Momenteel zijn we nog veel aan het testen, dus kijk er niet raar van op als je een error tegenkomt of als een bepaalde pagina nog niet geladen wordt. Op korte termijn zou alles weer naar behoren moeten functioneren.

Loop je ergens veelvuldig tegenaan, heb je opmerkingen, vragen of zie je nog wat problemen? Laat dat zeker even weten, dan kunnen we er naar gaan kijken. Excuses voor het ongemak!