Heavy Rain ontwikkelaar kondigt nieuwe game aan op E3?

Heavy Rain is een interactieve game die is ontwikkeld door Quantic Dream. De game is tevens een PlayStation 3 exclusive en de ontwikkelaar is volgens het laatste bericht bezig met een nieuwe exclusive voor de gameconsole van Sony. Wat voor een game dit wordt is nog niet bekend, maar dat komen we waarschijnlijk te weten op de aankomende E3 in Los Angeles, Amerika.

Quantic Dream baas David Cage zegt namelijk in een interview dat ze in gesprek zijn met Sony om te kijken of ze de game aankondigen tijdens de E3 dit jaar. De E3 begint op 7 juni en eindigt op 9 juni deze zomer en tijdens deze dagen zullen we jullie uiteraard over alles van op de hoogte houden.

“This is in discussion right now with Sony.”

Verder verteld David Cage erbij dat er sowieso geen releasedatum naar buiten wordt gebracht voor dit jaar. De productie is nu in volle gang en een release in dit jaar zit er gewoon niet aan te komen, aldus de grote baas van Quantic Dream.

“We’ll see. I can’t really answer anything on release dates. We are in production right now, so nothing will be coming out this year for sure.”

Boxshot Heavy Rain

Heavy Rain

Releasedatum:
24-02-2010
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:
Heavy Rain meer dan 4,5 miljoen keer verkocht
Gepubliceerd op 3 jun, 2017 om 13:13
Spannende launch trailer voor de Heavy Rain en Beyond: Two Souls bundel
Gepubliceerd op 2 mrt, 2016 om 09:59
Review: Heavy Rain (PS4)
Gepubliceerd op 1 mrt, 2016 om 09:34
Nieuwe video laat de grafische vooruitgang van Heavy Rain op de PlayStation 4 zien
Gepubliceerd op 26 feb, 2016 om 13:00
Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren