Update: E3 2009: Bekijk de Sony E3 Persconferentie live op PS3-Sense plus chat!

Altijd leuk die last minute ideeën die je dolgraag uit wilt voeren, zo hebben we namelijk een embedded live feed van de Sony E3 persconferentie plus chat! Op deze pagina vindt je de videofeed plus een chatbox ernaast, zodat je met je favoriete leden op PS3-Sense de conferentie kan kijken terwijl je met elkaar praat. Heel leuk allemaal natuurlijk, we hopen dan ook dat het blijft werken en we geen technische problemen krijgen zoals eerder vandaag. Het zit namelijk zo dat het nou eenmaal ontzettend druk is tijdens de E3-periode met veel nieuwsberichten en content, en daar komen nu eenmaal veel bezoekers op af waardoor de server het behoorlijk zwaar krijgt. De chat en videofeed zijn echter niet bij ons zelf gehost dus daar heeft de server dan weer geen last van. Natuurlijk zullen er tijdens de conferentie ook nieuwsposts verschijnen op PS3-Sense, maar het blijft natuurlijk het allerleukste om het gewoon zelf te ervaren. Nogmaals, we kunnen niet garanderen dat het geheel vlekkeloos gaat lopen gezien er natuurlijk heel erg veel mensen gaan kijken, maar we hopen op het beste. Overigens kun je op dezelfde pagina ook al om 18:00 de Nintendo persconferentie kijken, mocht je dit interessant vinden.

Klik hier om naar de pagina te gaan.

Update: De E3 Live stream + chat bleek een groot succes te zijn, vele Nederlandse PS3-liefhebbers verzamelden zich in de chatbox om met met elkaar te discussiëren over alles wat Sony aan het vertellen was. Als ‘voorafje’  werd er zelfs massaal naar de Nintendo persconferentie gekeken, ook al viel deze bij de kijkers niet zo goed in de smaak als die van Sony. Al met al was het dus tof en gezellig om met elkaar de persconferentie op deze manier te beleven, het is een keer wat anders dan het constant updaten van één saaie post met telkens een regeltje over wat er op dat tijdstip plaatsvindt. Zelf beleven is volgens ons namelijk veel leuker en zo vinden ook onze bezoekers, het is dus zeker weten voor herhaling vatbaar. We willen dan ook iedereen bedanken die met ons live de persconferentie heeft gekeken, zonder jullie was het nooit zo gezellig geworden!

15 reacties

 1.    6677 XP
  Myx's avatar

  Dat is heel vet, hoeven we tenminste die e3 topic niet vol te flamen 😛

 2.    3422 XP
  sjoerdgames4's avatar

  Vet, ik ga kijken! 😀

 3.    831 XP
  Morticuz's avatar

  Chat is vol en gezellig!

 4.    954 XP
  Callme's avatar

  hey klinkt goed man, ik ga kijken of het hier doet en anders gamespot!

  Ik ga eten tijdens nintendo 😛

 5.    665 XP
  Melankolia's avatar

  Hoelaat is dat van Sony?

 6.    473 XP
  mickje12's avatar

  @Melankolia:

  8 uur… nederlandse tijd

 7.    752 XP
  SyncPeter's avatar

  Chatten is fun :D.

 8.    2623 XP
  nis-gens's avatar

  vet idee :O

 9.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Net ff gekeken en is leuke optie, alleen voor HD kwaliteit kijk ik liever op de site van GameTrailers

 10.    752 XP
  SyncPeter's avatar

  Graag gedaan, was super leuk :D.

 11.    515 XP
  Dead-M's avatar

  Het was leuk! 🙂
  Goed initiatief blijkbaar

  waarom krijg ik weer foutmelding net alsof ik aan spammen ben

 12.    68 XP
  Humansoul's avatar

  Heb hem niet hier gekeken maar de show was opzich leuk. Had meer verwacht maar zeker niet teleurstellend. Vond het echter jammer dat er geen nieuwe MGS op de ps3 uitkomt. Ik heb geen PSP helaas maar de game (MGS:Peacewalker) ziet er best tof uit.
  Maar verder wel leuke show dus.

 13.    335 XP
  ss2pascal's avatar

  Heb het gisteravond ook gekeken. helaas niet via PS3-Sense, want die werkte niet bij mij.
  Voor de rest was het zeker geen teleurstellende persconferentie, alleen had ik stiekem wel gehoopt op een grootse firmware update.

 14.    524 XP
  Glennps3's avatar

  dit was vet ik heb geen problemen ondervonden

 15.    473 XP
  mickje12's avatar

  PS3-sense, bedankt!!
  was echt vet, ik heb tot 10 uur gekeken,
  toen viel het internet ineens uit 🙁
  maar wat ik heb gezien was vet