De wat oudere gamers onder ons hebben waarschijnlijk goede herinneringen aan Ghosts ’n Goblins en/of Ghouls ’n Ghosts, de leuke, maar zeer pittige games van Capcom. Eind februari eerder dit jaar verscheen er een ‘re-imagining’ van deze titels, die echter alleen voor de Nintendo Switch uitkwam. Nu blijkt dat het om een ‘timed exclusive’ gaat en dat de game binnenkort ook naar de Xbox One, pc en PlayStation 4 komt.

Ghosts ’n Goblins Resurrection mixt de eerder genoemde titels door elkaar en voorziet het geheel van een modern grafisch jasje. Om de game wat toegankelijker te maken is er voor gekozen om verschillende moeilijkheidsgraden te introduceren. Ga je echter voor de makkelijkste moeilijkheidsgraad, dan zal je niet het gehele spel kunnen spelen. De geheimen en nieuwe levels zijn enkel voorbehouden voor een hogere moeilijkheidsgraad.

Er is ook een nieuwe trailer van de re-imagining van Ghosts ’n Goblins en Ghouls ’n Ghosts verschenen en die laat zien wat de pers van de Switch-versie vond.