Trust heeft vrij recent een reeks accessoires uitgebracht die speciaal voor de PlayStation 5 zijn gemaakt. Het gaat hier om een headset, een controller oplaadpunt en nog veel meer. Meer over al die producten kun je in ons nieuwsbericht van een poosje terug lezen. Daarvoor kan je hier terecht.

Om de release van al deze accessoires te vieren mogen we in samenwerking met Trust een mooi pakket weggeven. Dit pakket bestaat uit alle producten die ze recent voor de PlayStation 5 hebben uitgebracht en dat maakt het tot een fors geheel. Het pakket met een winkelwaarde van €225,- bestaat uit het volgende:

  • Duo Charge Dock
  • 4-Pack Thumb Grips
  • DualSense Silicone skin
  • Carus headset
  • Fyru 4-in-1 microfoon

Mooi pakket, nietwaar? Om kans te maken op dit grote pakket met accessoires voor je PlayStation 5, dien je het volgende te doen: overtuig ons op creatieve manier per email waarom jij dit pakket zou moeten ontvangen.

Dit kan met een video, met een foto, een tekening, een indrukwekkend verhaal… leef je uit. Om deel te nemen volg je de onderstaande stappen.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'PS5-pakket'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Trust zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 2 mei 2021. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Trust.