Dungeon Siege III komt met nieuwe trailer

Met Dragon Age II alweer in ons achterhoofd, maken we ons ondertussen alweer op voor een geheel nieuwe RPG. Vroeger was dit genre een schaarste en sinds het begin van de PlayStation 3 is dit genre weer een beetje in bloei gekomen en denk onder andere aan Fallout 3 die het gewoon voortreffelijk heeft gedaan.

Dungeon Siege III is ook weer een RPG en deze staat voor binnenkort gepland. We kennen nog niet zo heel veel van deze game, maar vandaag worden we er toch nog weer een beetje in de game getrokken met een nieuwe trailer. Deze trailer laat ons het spel zien vanuit het hoofdpersonage, Lukas the Barbarian. Natuurlijk worden we verblijdt met wat leuke gameplay en het is maar of je er van houdt of niet. De game ligt in de winkelschappen op 17 juni.

Boxshot Dungeon Siege III

Dungeon Siege III

Releasedatum:
17-06-2011
Genre:
Role Playing Game
Uitgever:
Square Enix
Ontwikkelaar:

3 reacties

 1.    6677 XP
  Myx's avatar

  Heb echt weer zin in zo’n spel!

 2. Anoniem -   
  monoliet's avatar

  is verschoven naar 17 juni

 3.    4556 XP
  ps3dennis's avatar

  17 juni: Mooi dan heb ik nog iets meer tijd voor al mijn andere games. Ik ben dit soort games steeds vaker gaan spelen, omdat je er veel langer over doet om ze uit te spelen en omdat rpg’s van deze tijd een een stuk leuker zijn om te spelen dan rpg’s van 10 jaar terug ‘Senmue 1 & 2, skies of arcadia en Grandia II niet mee gerekend.

Heel veel extra’s in de nieuwe Dungeon Siege III DLC
Review: Dungeon Siege III
Dungeon Siege III demo trailer onthuld
Preview: Dungeon Siege III