Het is weer zondag en dat betekent maar één ding: Budgetzondag. Vorige week konden we je weer blij maken met drie top budgetgames zoals NFS: Shift, Tekken 6 en Rainbow Six Vegas 2. Vandaag hebben we weer drie games voor je, namelijk

Lost Planet 2

Lost Planet 2 is een Third-Person Shooter die zich afspeelt op de planeet E.D.N. III. Dit is dezelfde planeet als in het eerste deel, Lost Planet: Extreme Condition. Toen was de planeet nog bedolven onder een gigantische laag sneeuw en ijs, de afgelopen tien jaar is het klimaat op de planeet echter drastisch veranderd en heeft de sneeuw plaats gemaakt voor nieuwe omgevingen zoals moerassen en jungles.

In Lost Planet 2 wordt het verhaal verteld uit het perspectief van verschillende groepen Snow Pirates die op de planeet leven. In de game creëer je jouw eigen personage om mee op avontuur te gaan. Je hoeft het in dit deel niet in je eentje te doen, want je kunt ook met drie vrienden aan de slag gaan in de coöperatieve speelmodus.

Prijs: €9,42
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja

Tom Clancy’s Ghost Recon Advanced Warfighter 2

Ghost Recon Advanced Warfighter 2 gaat direct verder waar het eerste deel op hield. Na de mislukte `coup d`etat` missie, hebben de overgebleven Mexicaanse rebellen zich verzameld bij de Amerikaanse grens. Het is aan jouw en je elite Special Forces team om deze rebellen binnen 72 uur uit te schakelen, want anders is er een goede mogelijkheid dat er een nucleaire bom op Amerikaans grondgebied tot ontploffing wordt gebracht.

In Ghost Recon Advanced Warfighter2 speel je zowel op Mexicaans, als op Amerikaans grondgebied, waarbij de verschillen tussen beide landen zeer duidelijk naar voren komen. De gevechten in GRAW 2 zijn verdeelt over 12 singleplayer levels, 6 coöperatieve levels en er zijn ook nog 14 multiplayer arenas.

Prijs: €11,82
Verzendkosten: €1,25
Link: The Hut
PayPal: Ja

FIFA 11

FIFA 11 vervolgt de langlopende serie voetbalgames.

Ditmaal ligt de nadruk op realisme, zowel op het gebied van het voetbal zelf als op het gebied van presentatie. Zo wordt er veel aandacht besteed aan de gezichten van de spelers, die er veel beter uitzien dan in FIFA 10.

Prijs: €25,-
Verzendkosten: €2,-
Link: 4evergames
iDEAL: Ja