In samenwerking met Sony PlayStation hebben we weer een leuke actie rondom PlayStation Now. We mogen namelijk drie keer een kwartaalabonnement weggeven, waardoor je drie maanden lang geheel kosteloos optimaal van de service gebruik kunt maken.

Met maandelijkse updates wordt de PlayStation Now bibliotheek continu aangevuld met nieuwe titels om te spelen. Inmiddels zijn er honderden games beschikbaar die je kunt streamen naar je PlayStation 4 en 5, wat het dus zeker de moeite waard maakt.

Interesse om ook eens met PlayStation Now aan de slag te gaan? Verloopt je abonnement bijna en kan je wel een nieuwe gebruiken? Dan zit je hier helemaal goed! Stuur ons een kort bericht per e-mail en vertel waarom wij jou deze code moeten sturen. Net zoals de vorige keer lekker gemakkelijk dus, waag daarom zeker een kans!

Belangrijk om te weten, als je deze vouchercode inlost op je PlayStation Network account, dan krijg je drie maanden kosteloos toegang. Nadien zal het abonnement automatisch (tegen betaling) verlengd worden, tenzij je dit uitschakelt bij de abonnementen tab in je persoonlijke instellingen. Meer daarover tref je in dit uitgebreide artikel.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'PS Now'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Sony PlayStation zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 30 mei 2021. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Sony PlayStation.