Activision: “Guitar Hero is niet ten einde”

De ooit zo populaire muziekgames als Rock Band, SingStar en Guitar Hero lijken zijn beste tijd te hebben gehad. Vooral Guitar Hero was enorm populair, maar de laatste tijd komt er helemaal niets meer voor uit en het einde is daar. Daar komt bij dat de uitgever de laatste game van deze franchise hebben gecancelled.

Dit betekend niet dat Guitar Hero ten dode is opgeschreven, want volgens Dan Winters van Activision staat de franchise gewoon even ‘on hiatus’. Dat betekend dat de game eventjes in de wacht staat en dat er gewoon aankomend jaar geen nieuwe game van Guitar Hero komt. Ze benadrukken nogmaals dat Guitar Hero nog niet ten einde is en dat we in de toekomst nog wat kunnen verwachten van deze ooit zo succesvolle franchise.

“Actually, just to clarify, we’re just putting Guitar Hero on hiatus, we’re not ending it. We’re releasing products out of the vault – we’ll continue to sustain the channel, the brand won’t go away. We’re just not making a new one for next year, that’s all.”

Boxshot Guitar Hero: World Tour

Guitar Hero: World Tour

Releasedatum:
21-11-2008
Genre:
Muziek
Uitgever:
Activision
Ontwikkelaar:

1 reactie

  1.    844 XP
    thom430's avatar

    Muziek games kunnen nog wel even doorgaan, dat GH dood is gegaan komt puur door het wanbeleid van Activision waarmee ze ook CoD dood aan het maken zijn, en het feit dat EA een betere game op de markt heeft(Rock band dus..)

Review: Guitar Hero: World Tour