Nieuwe details rondom Burnout: Crash

Een korte tijd geleden konden we jullie vertellen dat er een nieuwe Burnout game in de maak is. Dit is natuurlijk erg gunstig nieuws, want wie zit er nou niet op te wachten om weer lekker brokken te maken op de hoogste snelheden? Onlangs heeft Joystiq nieuwe details van de game weten te bemachtigen.

Burnout: Crash zal, zoals de naam al doet vermoeden, vooral om het crashen gaan. Het zal een ‘action arcade style’ racer worden waar het niet alleen het doel is zo goed mogelijk te rijden, maar ook zoveel mogelijk schade te brengen aan andere auto’s, het verkeer en de omgeving zelf. De game is gebaseerd op de Crash modus uit eerdere Burnout games en de Showtime modus uit Burnout Paradise.

Aangezien de game volledig gebaseerd is op deze modus kunnen we verwachten dat het een downloadable game zal worden. Laten we hopen dat we binnenkort iets te zien krijgen van deze nieuwe Burnout.

Boxshot Burnout: Crash

Burnout: Crash

Releasedatum:
21-09-2011
Genre:
Racen
Uitgever:
Electronic Arts
Ontwikkelaar:

5 reacties

 1.    1569 XP
  Wouter1980's avatar

  Krijg je nu weer zo’n burnout game zoals op de PSP? dat was wel erg vet.

 2.    181 XP
  Abel's avatar

  @Wouter1980: Ik vond enkel Legends leuk, Dominator vond ik om een of andere reden wat minder. 🙂

 3. Anoniem -   
  lauwie's avatar

  doet mij een beetje denken aan flatout (vooral flatout 2 omdat ik die op mijn laptop heb staan en gisteren nog gespeeld heb.)

 4.    219 XP
  SuperDre's avatar

  Hoe kun je tot de conclusie komen dat het een downloadable game zal worden? puur alleen omdat het op bepaalde modus gebaseerd zou zijn? Ik zou toch echt niet tot zo’n conclusie komen…

 5.    482 XP
  Flow's avatar

  @SuperDre: Ik trek geen conclusie, ik zeg alleen dat ik het verwacht. Zou kunnen dat het een retail game wordt, maar ik verwacht dat het een downloadble game wordt.

PSNCode Challenge: Speel Burnout: Crash en win een PSN Card ter waarde van €20!
David Hasselhoff in een kippenpak voor Burnout Crash
Burnout: Crash ramt het PSN in september
GC 2011: Burnout: Crash krijgt een nieuwe trailer