Sony Computer Entertainment Inc. (SCEI) is de overkoepelende organisatie van alle afdelingen wereldwijd. Hun zijn onder andere verantwoordelijk voor officiële persberichten over alle entertainment producten van Sony en komen vandaag dan met een heel mooi bericht.

De Sony PlayStation 3 is officieel de 50 miljoen verkochte exemplaren verstreken en dat is een mooi mijlpaal van het zwarte speeltje. Daarnaast is de PlayStation Move, de interactieve technologie voor op de PlayStation 3, al meer dan acht miljoen keer verkocht. Dit zijn mooie verkoopcijfers van de PlayStation 3 met toebehoren.

Verder is er bekend geworden dat er voor maar liefst meer dan 2,128 aan software titels is uitgekomen voor de PlayStation 3 en dat er meer 480 miljoen exemplaren van deze titels zijn verkocht.

Tokyo, April 15, 2011 – Sony Computer Entertainment Inc. (SCE) today announced that the cumulative sales of the PlayStation®3 (PS3®) computer entertainment system reached a milestone of 50 million units *1 worldwide, as of March 29, 2011. SCE also announced that PlayStation®Move sales surpassed 8 million units *1 worldwide as of April 3, demonstrating continued growth and momentum of the PS3 platform.