Over het algemeen is de online webshop GameStop een betrouwbare bron als het gaat om de releasedata van games. De Duitse site van GameStop heeft nu wel iets heel aparts op hun website staan, namelijk de releasedatum van Grand Theft Auto V. Hoewel de game officieel nog niet is aangekondigd, weet Gamestop toch een datum te plaatsen.

Volgens GameStop Germany heeft Dan Houser van Rockstar in een interview tegenover de Times gezegd dat GTA V op 15 januari 2012 klaar is en in de winkels ligt. Zij vermelden dat ook op hun website, maar of dit waar is weten we natuurlijk nog niet. Hopelijk krijgen we op de aankomende E3 in Los Angeles, Amerika meer duidelijkheid.

“Rockstar hat nun erste offizielle Hinweise zu GTA V herausgerückt! In einem Interview mit der Times erklärte Dan Houser, dass bereits am fünften GTA gearbeitet wird. Bevor aber die Charaktere erstellt werden, kümmern sich die Entwickler um die Stadt, in der das ganze spielen soll. Houser wird auch Co-Autor des Drehbuchs für den Handlungsablauf sein, das etwa 1.000 Seiten umfassen soll.”