LittleBigPlanet 2 bereikt nieuwe mijlpaal

Er zal dit weekend een flink feestje gegeven worden op het hoofdkantoor van de ontwikkelaar Media Molecule. Ze hebben ook alle reden om de fles champagne open te trekken en er eens flink op los te drinken. Hun game LittleBigPlanet 2 heeft namelijk een nieuwe mijlpaal bereikt. Dit heeft Sony vandaag bekend gemaakt. De mijlpaal die bereikt is, is die van het aantal gecreëerde levels.

LittleBigPlanet 2 is namelijk de grens van 4 miljoen door spelers gecreëerde levels voorbij. Er zijn nu in totaal 4,141,742 levels online die gemaakt zijn door spelers. Een erg mooi getal als je het ons vraagt. Dit maakt LBP 2 ook meteen één van de games met de hoogste replay value. Zou je namelijk alle levels willen spelen die op dit moment online staan, dan ben je 78 jaar bezig.

De heren van Media Molecule reageerden ook nog op deze fantastische prestatie. Ze meldden onder andere dat ze altijd erg verbaast en verrast zijn door de inventiviteit en fantasie van de spelers. Ze kijken er altijd naar uit om te zien wat spelers nu weer zullen doen met de nieuwe gereedschappen die ze voorgeschoteld krijgen.

“For us the most exciting thing has always been seeing what the community does with a LittleBigPlanet game when they get their hands on the new features and tools.

“We’re constantly delighted – and amazed – by their ingenuity and creativity, and it’s so inspiring to see the level of affection that exists for LittleBigPlanet amongst fans around the world.”

Boxshot LittleBigPlanet 2

LittleBigPlanet 2

Releasedatum:
21-01-2011
Genre:
Educatief
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:
LittleBigPlanet teasers waren bedoeld voor het DC Comics Level Pack
Gepubliceerd op 16 dec, 2013 om 10:31
LittleBigPlanet viert Halloween met The Nightmare Before Christmas Level Kit
Gepubliceerd op 19 okt, 2013 om 16:53
Zondag Budgetdag – Games – 29 September
Gepubliceerd op 29 sep, 2013 om 14:59
Iedereen kan binnenkort creatief zijn met LittleBigPlanet Hub
Gepubliceerd op 20 aug, 2013 om 19:34
 1. Anoniem -   
  codie's avatar

  Sowieso COD killer deze LBP 🙂

 2.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Lol cod killer!! Heb toch niets temakken met shooter game??

 3.    831 XP
  Morticuz's avatar

  @codie: LOL! 😀